Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Čteš poslední stranu článku:
Nad Tatrou sa blýska! Rytmus a Separ se do sebe zase pustili: „Oj**áváš sám sebe, je to strašně smutné“

Další fanoušek Separa komentoval příspěvek slovy: „Je mi u pr**le, kolik to bude mít zhlédnutí,“ čímž narážel na skladbu Kontrafaktu z alba KF ako Rolls z roku 2021. „Nikomu to není u pr**le, věř mi,“ odpověděl Separ.

Doporučeno
Rytmus přijel za dětmi do Ústí nad Labem. Mladé hudební talenty dostaly nahrávací studio Rytmus přijel za dětmi do Ústí nad Labem. Mladé hudební talenty dostaly nahrávací studio 1. února 2024 14:27

„Teď bengoro zaj**al, že neví, co jsou streamovací platformy. Zase může říct, že máš prvenství ve vymyšlených disciplínách,“ napsal Separovi pod příspěvek další diskutující.


„Ty vole, hlavně že jsme zdraví, to je asi nejdůležitější. To, že si každý úspěch podle jeho slov vymýšlím, je čistě jeho věc, která se mě netýká. Já vím, jak to je, čísla vědí, jak to je, a pokud má někdo potřebu ze mě neustále dělat ko**ta, budiž. Absolutně nic v mém životě, příjmech, oceněních a mezi mými fanoušky nezmění fakt, že je to tak, jak to je... #1,“ dodal člen rapové skupiny DMS.

Oba rappeři se v číslech na Spotify popotahovali už na začátku loňského roku. Rytmus tehdy obvinil Separa, že „magoří lidi“ a falšuje data ze streamovacích platforem.

Separ však reagoval a všechna jeho tvrzení vyvrátil: „Chtěl bych tě požádat, abys nepřekrucoval fakta, nevymýšlel si a netvrdil, že jsem z tebe v křeči a kopu nohama. Jsem tu téměř stejně dlouho jako ty a mám za sebou úspěchy srovnatelné s tvými. V poslední době jsem v některých věcech lepší než ty. Jak v koncertování, tak v poslechovosti,“ řekl Separ Rytmusovi.

Podrobnosti a časovou osu jejich loňského sporu najdeš tady.

rytmus dubaj
Zdroj: Instagram/@rytmusking
Čti na předchozí straně
Dočetl jsi celý článek
Strana 2 z 2
Zpět
Sdílet
Diskuse