Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
5. prosince 2023 6:50
Čas čtení 1:32
Adéla Ježková

Cizinci zvolili nejnechutnější česká jídla. Výběr je skandální, asi s ním nebudeš souhlasit

Cizinci zvolili nejnechutnější česká jídla. Výběr je skandální, asi s ním nebudeš souhlasit
Zdroj: WikimediaCommons/volně k užití
NEWS GASTRONOMIE
Uložit Uložené

Turisté a turistky zhodnotili, která česká jídla podávaná s masem jsou podle nich úplně nejhorší.

Uživatelé a uživatelky serveru TasteAtlas vybrali ty nejhorší české pokrmy, jež se tradičně podávají s masem. Najdeš mezi nimi jídla, která se objevují snad na každém denním menu – a Češi a Češky na ně obvykle nedají dopustit. Takže se zhluboka nadechni a vydechni (ideálně tak desetkrát) a napiš nám do komentářů, jestli to tak máš i ty, nebo naopak s žebříčkem cizinců a turistů souhlasíš.

TasteAtlas sestavuje svoje žebříčky na základě hodnocení uživatelů a uživatelek. Do hodnocení se nezapočítává hlasování botů nebo lokálních patriotů, kteří nehodnotí objektivně a snaží se jenom propagovat svou domovinu.

5. místo –⁠ Uzené

S hodnocením 3,9 hvězdičky se na pátém místě umístilo uzené. Ptáš se, jestli se jedná o uzené s bramborovou kaší, uzené s čočkou a kyselou okurkou, nebo bramborové knedlíky plněné uzeným masem s cibulkou a zelím? Otázka je sice namístě, ale faktem je, že turisté a turistky nemají rádi uzené – tečka. Je jim zřejmě úplně jedno, o jaký konkrétní pokrm se jedná.

Uzené maso s bramborovou kaší.
Uzené maso s bramborovou kaší. Zdroj: WikimediaCommons/na voľné použitie
Čti na další straně
Článek pokračuje na další straně
Strana 1 z 5
Domů
Sdílet
Diskuse