Turisté a turistky zhodnotili, která česká jídla podávaná s masem jsou podle nich úplně nejhorší.
Uživatelé a uživatelky serveru TasteAtlas vybrali ty nejhorší české pokrmy, jež se tradičně podávají s masem. Najdeš mezi nimi jídla, která se objevují snad na každém denním menu – a Češi a Češky na ně obvykle nedají dopustit. Takže se zhluboka nadechni a vydechni (ideálně tak desetkrát) a napiš nám do komentářů, jestli to tak máš i ty, nebo naopak s žebříčkem cizinců a turistů souhlasíš.
TasteAtlas sestavuje svoje žebříčky na základě hodnocení uživatelů a uživatelek. Do hodnocení se nezapočítává hlasování botů nebo lokálních patriotů, kteří nehodnotí objektivně a snaží se jenom propagovat svou domovinu.
5. místo – Uzené
S hodnocením 3,9 hvězdičky se na pátém místě umístilo uzené. Ptáš se, jestli se jedná o uzené s bramborovou kaší, uzené s čočkou a kyselou okurkou, nebo bramborové knedlíky plněné uzeným masem s cibulkou a zelím? Otázka je sice namístě, ale faktem je, že turisté a turistky nemají rádi uzené – tečka. Je jim zřejmě úplně jedno, o jaký konkrétní pokrm se jedná.