Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Vyzkoušej klub REFRESHER+ už od 25 Kč během prvních tří měsíců 😱
Čteš článek:
Cizinci odhalili nejhorší české produkty z masa. Nemůžou vystát zabijačkovou lahůdku

3. místo

Toto místo s hodnocením 3,7 obsadily škvarky. (K nim už mají tedy i Češky a Češi ambivalentnější vztah.)

Škvarky, jak server připomíná, se obvykle připravují koncem podzimu nebo v zimě, nejčastěji při příležitosti zabijačky prasat. Konzumují se jako svačina s chlebem a syrovou cibulí. „A k nim se podává pivo nebo rakije,“ dodává web.

škvarky
Zdroj: Makovec / Wkimedia Commons
Čti na další straněČti na předchozí straně
Článek pokračuje na další straně
Strana 2 z 4
Domů
Sdílet
Diskuse