Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
16. prosince 2023 13:00
Čas čtení 0:36
Anna Peclová

Je toto konec Aquamana? Jason Momoa má pro fanoušky špatnou zprávu

Je toto konec Aquamana? Jason Momoa má pro fanoušky špatnou zprávu
Zdroj: Warner Bros. Pictures
FILMY A SERIÁLY AQUAMAN AND THE LOST KINGDOM JASON MOMOA
Uložit Uložené

Příští týden vstoupí do kin film Aquaman a ztracené království a v hlavní roli se opět objeví Jason Momoa. Herec si budoucností své postavy i celé značky DC není jistý.

Nedávno při propagaci nového filmu představitel Aquamana uvedl, že krále Atlantidy hraje pravděpodobně naposledy. „Nechci, aby to byl konec, ale nemyslím si, že mám na výběr,“ řekl herec a vysvětlil, že tvůrci filmu James Gunn a Peter Safran plánují rozjet vlastní projekt. „Pravda je, že pokud to diváci budou milovat, tak tu ta možnost je. Právě teď si ale říkám, že to nevypadá moc dobře,“ uvedl v rozhovoru pro ET Online.

Doporučeno
KVÍZ: Kdo jsi z Karlíka a továrny na čokoládu? KVÍZ: Kdo jsi z Karlíka a továrny na čokoládu? 15. prosince 2023 17:00

Myslí si to i přesto, že film společnosti Warner Bros. ve Spojených státech předpokládá pro čtyřdenní předvánoční období tržbu mezi 50 a 60 miliony dolarů.

Druhý díl přichází téměř pět let poté, co Aquaman debutoval a stal se nejvýdělečnějším DC filmem všech dob.

Momoa dodal, že by si mohl zahrát metačlověka alias Arthura Curryho i v dalších filmech. „Pokud je v jejich světě pro mě místo, rád bych byl jeho součástí. Tohle je můj domov. Warner a DC jsou rozhodně mým domovem,“ uzavřel.

Domů
Sdílet
Diskuse