Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
4. ledna 2024 16:46
Čas čtení 0:49
Radka Klučárová

Šílenství ve Starbucksu: Lidé se prali o hrnek z limitované edice, už ho přeprodávají za tisíce korun

Šílenství ve Starbucksu: Lidé se prali o hrnek z limitované edice, už ho přeprodávají za tisíce korun
Zdroj: Pexels/Henry & Co./volně k užití
ZAJÍMAVOSTI SPOJENÉ STÁTY AMERICKÉ (USA) STARBUCKS
Uložit Uložené

Zdá se, že spolupráce se společností Starbucks trhá rekordy. Limitovaná edice termohrnků se už prodává za stovky eur.

Termohrnky a termosky Stanley jsou velmi oblíbené po celém světě. Prodávají se za desítky až stovky eur, ale zdá se, že spolupráce se Starbucksem bude lámat rekordy.

Ve středu (3. ledna) společnosti uvedly na trh limitovanou valentýnskou kolekci Starbucks x Stanley Cup. Podle webu Delish informaci o jejím uvedení na trh zveřejnili zaměstnanci společnosti Starbucks na sociálních sítích.

Strabucks, Stanley Cup
Zdroj: Target

Limitovaná edice rozpoutala peklo

Růžové kelímky z limitované edice se prodávají v prodejnách Starbucks v USA za 49,95 dolaru (zhruba 1124 korun). Nedočkaví zákazníci se okamžitě vrhli do obchodů a růžové nádobí skoupili doslova během několika minut. Velký zájem o tuto exkluzivní kolekci potvrzují i videa, která kolují po internetu.

V některých obchodech se o kelímky doslova strhla bitva. Každý si může z obchodu odnést pouze jeden kus, což z hrnku dělá skutečně exkluzivní kousek. Na známé stránce pro další prodej Stockx.com se již prodávají za několikanásobek ceny. Některé nabídky dokonce překračují sedm tisíc korun.

Domů
Sdílet
Diskuse