Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Vyzkoušej REFRESHER+ jen za 25 Kč
18. ledna 2024 14:07
Čas čtení 1:03
Ilona Hobzová

Do Česka míří nový televizní kanál. Nabídne seriály, filmy nebo dokumenty americké produkce

Do Česka míří nový televizní kanál. Nabídne seriály, filmy nebo dokumenty americké produkce
Zdroj: Unsplash / Glenn Carstens-Peters/volně k užití
FILMY A SERIÁLY ČESKO FILM
Uložit Uložené

Jedná se o první volně šířený televizní kanál, který společnost v zemi spouští. K dispozici bude Warner TV už letos.

Warner Bros. Discovery provozuje v Česku 18 placených lineárních televizních kanálů (Discovery, Eurosport 1, Eurosport 2, Eurosport 4K, HGTV, TLC, Travel Channel, Investigation Discovery, Cartoon Network, Cartoonito, CNN, Food Network, Animal Planet, HBO & HBO 2 & HBO 3, Cinemax & Cinemax 2) a streamovací platformu HBO Max.

Doporučeno
Netflix rozjel spolupráci se známým supermarketem. Nabízí slevy na jídlo i dopravu domů zdarma Netflix rozjel spolupráci se známým supermarketem. Nabízí slevy na jídlo i dopravu domů zdarma 18. ledna 2024 10:32

Od roku 2024 se k lokálnímu českému lineárnímu portfoliu přidá i Warner TV. Země se tak stane druhým trhem po Itálii, kde je Warner TV dostupná volně, a jedenáctým trhem v regionu EMEA, kde je Warner TV dostupná prostřednictvím rozsáhlého portfolia lineárních sítí.

Program bude zaměřený na seriály, filmy, dokumenty a další pořady americké produkce. Podle serveru Lupa.cz bude Warner TV vysílat 24 hodin denně. Licenci má na satelitní šíření, terestrické vysílání v DVB-T2 a na zvláštní přenosové systémy, například aplikace nebo internetové streamy.

Warner TV
Zdroj: Warner Bros. Discovery

„Jsme velmi rádi, že můžeme přinést náš první volně vysílaný kanál do České republiky. Spuštěním Warner TV doplníme naši již tak rozsáhlou lokální lineární nabídku a všem divákům přineseme skvělé filmy a produkci z naší knihovny Warner Bros. Discovery,“ uvedl generální ředitel pro střední a východní Evropu, Pobaltí, Blízký východ, Středomoří a Turecko Jamie Cooke.

„Televizní kanál Warner TV bude dostupný pouze v Česku. Spuštění Warner TV v České republice představuje velký milník pro nás i náš místní distribuční trh. Kromě našich placených televizních kanálů, které přinášejí živé sportovní přenosy, reality, lifestylový a dětský obsah, původní tvorbu, filmy a seriály, doplní Warner TV jako lineární volně vysílaný kanál naše portfolio a přinese náš obsah novým divákům,“ doplnil ředitel distribuce a obchodního rozvoje společnosti Warner Bros. Discovery v České republice a na Slovensku Václav Paleček.

Domů
Sdílet
Diskuse