Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
30. ledna 2024 13:49
Čas čtení 1:05
Karolína Uličná

VIDEO: Kanye West vytrhl novinářce po nepříjemné otázce mobil z ruky. Nakonec jí nabídl práci

VIDEO: Kanye West vytrhl novinářce po nepříjemné otázce mobil z ruky. Nakonec jí nabídl práci
Zdroj: Rachpoot/Bauer-Griffin/GC Images
HUDBA KANYE WEST
Uložit Uložené

Rappera rozčílila nevhodná otázka na jeho manželku. Zeptal se novinářky, jestli pracuje pro ďábla.

Ye, kdysi Kanye West, se rozčílil poté, co mu reportérka slavného amerického bulváru TMZ položila otázku týkající se jeho soukromého života a jeho manželky Bianky Censori. „Lidé chtějí vědět, jestli má Bianca svobodnou vůli,“ zeptala se s odkazem na zprávu, že zpěvák den předtím zakázal manželce přístup na sociální sítě. Kanye argumentoval tím, že se obává o její bezpečí a snaží se ji chránit. 

Doporučeno
Kanye West vysvlékl svoji manželku téměř donaha. Nafotil s ní odvážné fotky, sám zůstal oblečený Kanye West vysvlékl svoji manželku téměř donaha. Nafotil s ní odvážné fotky, sám zůstal oblečený 3. ledna 2024 9:30

Paparazzi novinářka Melanie přistihla rappera na slavném Hollywood Boulevard v Los Angeles, píše NY Post. „Někteří lidé říkají, že ji ovládáte,“ dodala. V tu chvíli jí Kanye ze vzteku vzal telefon a strčil si ho do kapsy.

Poté jí několik minut zlostně nadával a vysvětloval, že to, co dělá, je špatně. Novinářka neřekla ani slovo. „Myslíš si, že když jsi bílá ženská, můžeš ke mně takhle přijít a ptát se mě na nějakou hloupou otázku ohledně mé ženy, jestli má svobodnou vůli? Jsi normální?“ Následně zakladatel značky Yeezy požadoval po novinářce osobní údaje, konkrétně její jméno a adresu.

Doporučeno
FOTO: Kanye West má nové zuby z titanu. Nový úsměv ho stál téměř 20 milionů FOTO: Kanye West má nové zuby z titanu. Nový úsměv ho stál téměř 20 milionů 19. ledna 2024 10:36

West pokračoval: „Neptala ses mě, když jsem nemohl vídat své děti a teď mám povolené jen návštěvy. Máš otázky k tomuhle, nebo jsi součástí systému?“ Po několika minutách, kdy se do věci vložila nedaleká policejní hlídka, jí Kanye telefon vrátil. 

Setkání bizarně skončilo tím, že se West novinářky zeptal na její plat a nabídl jí vlastní pracovní nabídku. „Zaplatím ti dvojnásobek toho, co ti platí oni. Chceš místo toho pracovat pro mě?“ zeptal se. Novinářku nabídka zaskočila a strach ze zpěvákova projevu jí ani nedovolil odpovědět.

Mnoho lidí kritizovalo Westovo chování k současné manželce a jeho kontroverzní příspěvky na sociálních sítích, kde v poslední době často zveřejňoval fotografie nahé Bianky.

Domů
Sdílet
Diskuse