Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
19. ledna 2024 10:36
Čas čtení 0:50
Barbora Adamkovičová

FOTO: Kanye West má nové zuby z titanu. Nový úsměv ho stál téměř 20 milionů

FOTO: Kanye West má nové zuby z titanu. Nový úsměv ho stál téměř 20 milionů
Zdroj: TASR/AP
OSOBNOSTI KANYE WEST
Uložit Uložené

Rapper na svém vzhledu opravdu nešetřil, nové zuby ho stály v přepočtu téměř 20 milionů korun.

Kanye West opět šokoval své fanoušky. Podle deníku The Daily Mail si v rámci svého nejnovějšího výstřelku nechal navrhnout titanové zubní protézy. Rapper chtěl napodobit vzhled padoucha Jawse z populárního filmového trháku o agentovi 007.

Opravdu drahý úsměv

Podle britského listu si hudebník čelist navrhl sám a je prý „dražší než diamanty“. Speciální model implantátu je vyroben na zakázku pro Westa a podle novin stál asi 850 tisíc dolarů, v přepočtu tedy více než 19 milionů korun.

Podle původních zpráv Daily Mailu si rapper nechal vlastní zuby vytrhnout. Časopis Complex však přišel s tvrzením, že Daily Mail nemá pravdu a umělec si zuby ponechal a jen si do nich vrazil titan. Toto na instagramu potvrdil i zubař Thomas Connelly, který zákrok sám provedl spolu s týmem zubních techniků.

Doporučeno
Kanye West vysvlékl svoji manželku téměř donaha. Nafotil s ní odvážné fotky, sám zůstal oblečený Kanye West vysvlékl svoji manželku téměř donaha. Nafotil s ní odvážné fotky, sám zůstal oblečený 3. ledna 2024 9:30

V rozhovoru pro noviny lékař uvedl: „Bylo mi potěšením pracovat s Westem na každém detailu. Jeho vize uměleckého chrupu přesahuje rámec vývoje zubů. Díky tomuto spojení se zubní vědou vznikl nový vzhled, který je působivý.“

Kontroverzní rapper se o podobné postupy pokoušel už v minulosti. V roce 2010 ukázal světu zlatý a diamantový úsměv. „Myslím, že jsou věci, které by rockové hvězdy měly dělat,“ prohlásil v rozhovoru s Ellen DeGeneres.

kanye west
Zdroj: Instagram/@kanyewest

Postava Jawse z několika filmů o Jamesi Bondovi, kterou se rapper inspiroval:

jaws, kanye west
Zdroj: Instagram/@kanyewest
Domů
Sdílet
Diskuse