Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Vyzkoušej REFRESHER+ jen za 25 Kč
5. února 2024 15:06
Čas čtení 0:24
Ondřej Mrázek

Oceňovaný hit Oppenheimer režiséra Christophera Nolana brzo dorazí na stream. Víme, kde si ho pustíš

Oceňovaný hit Oppenheimer režiséra Christophera Nolana brzo dorazí na stream. Víme, kde si ho pustíš
Zdroj: Universal Pictures
FILMY A SERIÁLY OPPENHEIMER
Uložit Uložené

Oceňovaný snímek, který brzy zabojuje také na Oscarech, dorazí na službu SkyShowtime již 21. března.

13 nominací na Oscara a 952 milionů dolarů z kin, takové je prozatímní skóre epického životopisného dramatu Oppenheimer od Christophera Nolana. Film, který byl natočen na speciální imaxové kamery a který doslova vznikl pro velká plátna, si ale již brzy budeš moci vychutnat i v pohodlí svého domova.

Doporučeno
PŘEHLED: Nejlepší seriály na streamech v únoru. Těšit se můžeš na epickou řežbu i temný horor s hvězdou Vetřelce PŘEHLED: Nejlepší seriály na streamech v únoru. Těšit se můžeš na epickou řežbu i temný horor s hvězdou Vetřelce 1. února 2024 17:00

Uvede ho streamovací služba SkyShowtime, která v Evropě exkluzivně pouští snímky studií Paramount či Universal, a to již 21. března.

Film ve zkratce vypráví o J. Robertu Oppenheimerovi, teoretickém fyzikovi, který stál za vznikem první atomové bomby. Toho si zahrál britský herec Cillian Murphy, jehož dále doplnili například Emily Blunt, Robert Downey Jr. nebo Matt Damon.

Domů
Sdílet
Diskuse