Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
9. února 2024 11:51
Čas čtení 0:48
Radka Klučárová

Dvojnicí Taylor Swift je trans žena, na předávání cen zmátla i Johna Travoltu

Dvojnicí Taylor Swift je trans žena, na předávání cen zmátla i Johna Travoltu
Zdroj: Flickr/Sebastian Vital/volně k užití
OSOBNOSTI TAYLOR SWIFT
Uložit Uložené

Zpěvaččina dvojnice o sobě mluví jako o Swiftie, věrné fanynce Taylor Swift. Aby se jí co nejvíce podobala, kopíruje její oblečení, účes i líčení.

Hudební ikona Taylor Swift má mnoho fanoušků a příznivců. Obdivují ji nejen pro její hudební talent a osobnost, ale také pro její vzhled. Stala se módní inspirací a vzorem pro mnoho lidí.

Doporučeno
Chceš vařit pro Ronalda? Nástupní plat je pohádkový, fotbalista má ale náročné požadavky Chceš vařit pro Ronalda? Nástupní plat je pohádkový, fotbalista má ale náročné požadavky 7. února 2024 17:15

Není divu, že se jí mnoho dívek chce podobat a některé jdou až do nejmenších detailů, aby se jejímu vzhledu co nejvíce přiblížily. Asi nejznámější dvojnicí zpěvačky je však trans žena. Před několika lety si ji dokonce herec John Travolta na předávání cen MTV Video Music Awards spletl se samotnou Taylor Swift.

MTV
Zdroj: MTV

Jde o ženu jménem Jade Jolie, která není na americké trans scéně žádným nováčkem. Ve skutečnosti byla účastnicí televizní reality show RuPaul's Drag Race, která hledá nové drag queens. Sama sebe popisuje jako Swiftie, tedy věrnou fanynku Taylor Swift.

Sedmatřicetiletá Jade pochází z Floridy a narodila se jako chlapec Jules Green. Její umělecké jméno je složeninou jména hlavní postavy ze série počítačových her Mortal Kombat a příjmení herečky Angeliny Jolie.

Doporučeno
Žvýkat a pak vyplivnout? Veronika Žilková promluvila o zvláštní hubnoucí metodě, nutriční terapeutka před ní varuje Žvýkat a pak vyplivnout? Veronika Žilková promluvila o zvláštní hubnoucí metodě, nutriční terapeutka před ní varuje 7. února 2024 16:30

Netají se tím, že svou podobu s Taylor Swift umocňuje volbou stejného oblečení nebo účesu a samozřejmě také pořádnou vrstvou make-upu. Na svém profilu na Instagramu, kde ji sleduje téměř 180 tisíc uživatelů, pravidelně zveřejňuje snímky, které podobnost potvrzují.

 
 
 
Zobraziť tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Jade Jolie (@missjadejolie)

Domů
Sdílet
Diskuse