Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Refresher Česko
Otevřít v aplikaci Refresher
Stáhnout
X
14. února 2024 13:01
Čas čtení 1:11
Anna-Marie Hanzlíková

Pět nejoblíbenějších komedií na Netflixu. U kterých filmů se lidé nejvíc baví?

Pět nejoblíbenějších komedií na Netflixu. U kterých filmů se lidé nejvíc baví?
Zdroj: Paramount Pictures
FILMY A SERIÁLY NEJLEPŠÍ FILMY NETFLIX TOP FILMY NA NETFLIXU
Uložit Uložené

Máš náladu na komedii, která tě zaručeně pobaví? Projeli jsme za tebe všechny možné žebříčky a vybrali pět nejoblíbenějších, které můžeš sjet na Netflixu.

Sychravé počasí úplně nevybízí k venkovním aktivitám, a tak lidé stále preferují trávit čas doma v pohodlí vlastního gauče. Pokud mezi ně patříš, přinášíme ti teď tipy na pět nejlepších komedií, které najdeš na Netflixu.

5. Já, padoch 3

Třetí díl animované klasiky aktuálně boří žebříčky v Česku i ve světě, na Netflixu je podle serveru Flix Patrol právě teď nejsledovanějším filmem. I předchozí díly se umístily v první desítce. Není divu, příběhy Grua a ikonických mimoňů pobaví snad každého.

4. Ďábel nosí Pradu

Pokud neholduješ animákům, zkus klasiku z módního světa Ďábel nosí Pradu, která se ve zmiňovaném žebříčku umístila v kategorii komedií hned za mimoni. Meryl Streep se tu coby svérázná šéfredaktorka Miranda Priestly, která je údajně inspirovaná legendární Annou Wintour z Vogue, snaží sžít se svou novou naivní asistentkou Andy v podání Anne Hathaway. Z filmu také pochází hláška, kterou znáš z TikToku. „Don't be ridiculous, Andrea, everybody wants this,“ říká Miranda v ikonické scéně zděšené Andy.

3. Vyšehrad: Fylm 

Lavi, řítí se jak lavina. Tenhle ikonický song ti možná naskočí. Aby taky ne, filmové zpracování původně fotbalového seriálu se stalo nejnavštěvovanějším českým filmem roku 2022. Pokud jsi fanouškem*fanynkou tuzemských filmů, mrkni na náš žebříček těch nejlepších tady.


2. Všechno, všude, najednou

Podle žebříčku Just Watch v Česku boduje momentálně Všechno, všude, najednou. Tenhle žánrový mix akční komedie a rodinného dramatu skóroval na loňských Oscarech, proměnil sedm nominací, a to včetně nejlepšího filmu, nejlepší režie, nejlepšího scénáře a všech hereckých kategorií, ve kterých mohl. Čínská migrantka Evelyn ve filmu prozkoumává své možné životy v paralelních vesmírech.

1. Forrest Gump

Klasika všech klasik, která nechybí asi v žádném žebříčku oblíbenosti. První příčku drží na ČSFD i na Kinoboxu. A není se čemu divit, tenhle ikonický film s Tomem Hanksem v hlavní roli se prostě jen tak neomrzí.

Domů
Sdílet
Diskuse