Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Refresher Česko
Otevřít v aplikaci Refresher
Stáhnout
X
18. února 2024 12:24
Čas čtení 0:41
Monika Růžičková

„Líbilo se mi být půlku filmu od krve.“ Nový horor Cuckoo nebude nic pro slabé povahy

„Líbilo se mi být půlku filmu od krve.“ Nový horor Cuckoo nebude nic pro slabé povahy
Zdroj: NEON
FILMY A SERIÁLY FILM FILMY 2024
Uložit Uložené

Hunter Schafer debutovala v seriálu Euphoria v roce 2019 a po své jediné roli se z ní stala celosvětová hvězda. Stihla se objevit i v Hunger Games: Balada o ptácích a hadech a brzy se objeví v roli Gretchen v hororu Cuckoo.

Děj hororu Cuckoo by měl pojednávat o osamělé sedmnáctileté dívce Gretchen, která je nucena přestěhovat se se svým otcem, nevlastní matkou a mladší nevlastní sestrou do letoviska v německých Alpách, kde brzy zjistí, že nic není tak, jak by se na první pohled mohlo zdát.

Film měl světovou premiéru na mezinárodním filmovém festivalu v Berlíně a do kin by se měl dostat v květnu. A vše napovídá tomu, že nepůjde o nic pro slabé povahy. „Líbilo se mi, že jsem byla půlku filmu celá od krve a že to bylo tak intenzivní,“ řekla Hunter o natáčení.

Režisérem a scenáristou se stal Tilman Singer. Jeho scénář obsahuje tajemnou ptačí příšeru, která se svým křikem snaží oplodnit ženy, aby jí porodily další monstra.

Příběh vychází z pověsti o kukačkách, které kladou svá vejce do hnízd jiných druhů. Film by měl využívat prvky sci-fi a psychologického thrilleru s rodinným dramatem. 

Ve filmu si zahrají i Dan Stevens, kterého můžeš znát z Krásky a zvířete nebo Panství Downton, herečka ze Hry o trůny Jessica Henwick a Jan Bluthardt.  

Domů
Sdílet
Diskuse