Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Vyzkoušej REFRESHER+ jen za 25 Kč
Tento článek byl vytvořen v rámci mediální spolupráce se společností Oktagon.
1. března 2024 11:00
Čas čtení 1:26

OKTAGON 54: V Ostravě startuje úvodní kolo Tipsport Gamechanger. 16 zápasníků zabojuje o titul a milion eur

OKTAGON 54: V Ostravě startuje úvodní kolo Tipsport Gamechanger. 16 zápasníků zabojuje o titul a milion eur
SPORT
Uložit Uložené

Žluto-černá vlajka bude během prvního březnového víkendu opět vlát nad Ostravou.

OKTAGON MMA se po zhruba dvou měsících vrací do nejtvrdšího města České republiky. Druhá série unikátního projektu Tipsport Gamechanger odstartuje na stejném místě, kde začal v březnu 2023 psát své první vydání a okamžitě rezonoval celým sportovním světem.

Loňský vítěz Bojan Veličkovič (25:12:2) se loni nesmazatelně zapsal do kuloárů sféry bojových sportů. Za devět měsíců zdolal čtyři konkurenty světového ranku a stal se evropským panovníkem welterové divize. Ve šlépějích nezlomného Srba chce nyní jít šestnáctka vyvolených zápasníků lehké divize. Na trůnu je ale místo jen pro jediného z nich. O tom, kdo se přiblíží výhře, se rozhodne už 2. března v Ostravě. Ve hře je milion eur, které si mezi sebou rozdělí ti nejlepší zápasníci. Absolutní vítěz získá rovných 300 tisíc eur, tedy zhruba 7 600 000 korun.

Možnost zabojovat o pohádkovou finanční odměnu má i trio česko-slovenských zástupců. Česko budou reprezentovat Vladimír Lengál (6:2) a Matouš Kohout (9:6). Vlajku našich východních sousedů na svých zádech ponese šampion Ronald Paradeiser (18:8).

 
 
 
Zobraziť tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa OKTAGON MMA (@oktagonmma)

zjisti víc

OKTAGON 54 přinese celkem sedm konfrontací úvodního kola pyramidy Tipsport Gamechanger. Své nesporné kvality se pokusí předvést taková jména jako bývalý držitel opasku KSW Daniel Torres (14:5), veterán nejprestižnější organizace planety UFC Makwan Amirkhani (17:9) či zdejším příznivcům dobře známý rakouský prospekt Mochamed Machaev (13:1).

V Ostravě původně neměl chybět ani Losene Keita (12:1), ale plány hvězdného Belgičana zkomplikovalo nepříjemné zranění nohy. Prostor rozhodnout o tom, zda držitel titulu pérové divize dostane šanci na jednom z dalších turnajů, měli fanoušci. Suverénní výsledek hlasování znamená, že „Black Panther“ vkročí do unikátního projektu na květnové akci ve Frankfurtu. Jednoho z velkých favoritů se pokusí zaskočit Agy Sardari (17:4) z Nizozemska.

 
 
 
Zobraziť tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa OKTAGON MMA (@oktagonmma)

Sobotní večer završí korunovace krále střední váhy OKTAGON MMA. Patrika Kincla (27:10) chce z výsluní sesadit nebezpečný polský matador Piotr Wawrzyniak (11:5). Tuzemský šampion se do zápasového kolotoče vrací poprvé od velkého vítězství nad odvěkým rivalem Karlosem Vémolou (36:8). Dřívější návrat mu znemožnily zdravotní patálie spojené se zlomenou očnicí.

Nadílka jedenácti atraktivních vystoupení mezi pletivy je na programu 2. března se začátkem v 18:00. OKTAGON 54 hostí Ostravar Aréna, přičemž v prodeji zůstávají poslední desítky lístků. Vstupenky a PPV na MMA show plnou obrovské kvality si můžeš koupit tady.

koupit vstupenky
Domů
Sdílet
Diskuse