Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
16. března 2024 16:15
Čas čtení 0:50
Anna Peclová

Bývalý šampion UFC zachránil své rodiče z hořícího domu. Byl v kritickém stavu, už může sám dýchat

ZAHRANIČÍ BOJOVÉ SPORTY MMA UFC
Uložit Uložené

Bývalá hvězda UFC Mark Coleman se v nemocnici zotavuje poté, co v Ohiu zachránil své rodiče z hořícího domu.

Colemanova dcera Morgan ve středu na Instagramu uvedla, že její otec bojuje o život poté, co v úterý z hořícího domu vynesl oba své rodiče. Nyní se jeho stav mírně zlepšil. Informovala o tom stanice CNN.

„Update: tady je Kenzie. Bůh je dobrý. Zázraky se dějí. Náš táta dokáže sám dýchat. Chceme vám všem z celého srdce poděkovat za lásku a podporu,“ napsala druhá dcera šampiona Kenzie v popisku videa, které zveřejnila na sociálních sítích svého otce.

Doporučeno
Hvězda Squid Game půjde do vězení za sexuální napadení. Co se stalo? Hvězda Squid Game půjde do vězení za sexuální napadení. Co se stalo? 15. března 2024 14:41

„Jsem ten nejšťastnější člověk na světě. Panebože, jsem tak šťastný. Nemůžu uvěřit, že jsou moji rodiče naživu,“ řekl Coleman.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený HKA USA (@hka__usa)

Poté, co je bojovník zachránil, se pokusil z plamenů vysvobodit také psa Hammera. Přes veškerou snahu však Hammer zemřel a Coleman byl po hrdinském činu letecky převezen do nemocnice.

„Musel jsem se rozhodnout rychle. Už když jsem běžel ke dveřím, to bylo hrozné. Nemohl jsem dýchat. Nemohu uvěřit tomu, že jsem je dostal ven, ale Hammera jsem nemohl najít,“ řekl Coleman ve videu, které zveřejnil na svých sociálních sítích.

Mark Coleman je považován za jednoho z nejvlivnějších bojovníků v historii UFC, neboť se stal vůbec prvním šampionem UFC v těžké váze. Do důchodu odešel s bilancí 16:10 a v roce 2008 byl uveden do Síně slávy UFC.

Domů
Sdílet
Diskuse