Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Vyzkoušej REFRESHER+ jen za 25 Kč
15. března 2024 14:41
Čas čtení 0:38
Anna-Marie Hanzlíková

Hvězda Squid Game půjde do vězení za sexuální napadení. Co se stalo?

Hvězda Squid Game půjde do vězení za sexuální napadení. Co se stalo?
Zdroj: Netflix
OSOBNOSTI JIŽNÍ KOREA SEXUÁLNÍ NÁSILÍ SEXUÁLNÍ OBTĚŽOVÁNÍ SQUID GAME
Uložit Uložené

Herec O Yeong-su, kterého znáš jako Oh Il-nama, tedy stárnoucího dědouška s nádorem v hlavě ze seriálu Squid Game, byl odsouzen za sexuální napadení.

Devětasedmdesátiletý herec dostal za sexuální napadení rozsudek, kdy by si měl odsedět osm měsíců s podmíněným odkladem na dva roky. Povinnou má ale účast na 40 hodinách programu léčby sexuálního násilí. O Yeong-su se může proti rozsudku odvolat, má na to sedm dní.

Obvinění pochází z roku 2022, dvou případů sexuálního napadení se měl dopustit v roce 2017. Na zájezdu s divadelním představením se měl ženy nevhodně dotýkat a políbit ji proti její vůli, uvedlo s odvoláním na tiskovou agenturu Yonhap britské BBC.

Herec se stal známý díky seriálu Squid Game (česky překládaný jako Hra na oliheň). Ten slavil úspěch, herci dokonce vynesl nominaci na cenu Emmy a výhru Zlatého glóbu. Podle agentury Reuters ho kvůli obvinění vyřadili z natáčení jiného jihokorejského filmu. 

Domů
Sdílet
Diskuse