Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
27. března 2024 14:35
Čas čtení 0:57
Veronika Ábelová

VIDEO: Nový český film otevírá téma sexu po internetu

VIDEO: Nový český film otevírá téma sexu po internetu
Zdroj: Bontonfilm
FILMY A SERIÁLY ČESKÉ FILMY FILM NOVÉ FILMY
Uložit Uložené

Do kin míří nový český film Jedna noc v hlavních rolích s Vandou Chaloupkovou, Adamem Ernestem a Janem Nedbalem. Režisér se rozhodl otevřít odvážné téma, a to sex po internetu.

Režisér David Laňka stojí za úspěšnou tragikomedií Spolu v hlavní roli se Štěpánem Kozubem, Kamilou Janovičovou a Veronikou Žilkovou. Pro jeho další film mu byl inspirací zvýšený zájem žen o přivýdělek na sexuálních live chatech a platformách, který v posledních třech letech stoupl.

Doporučeno
Toto je deset nejhůře hodnocených českých filmů všech dob. Který „vyhrál“? Toto je deset nejhůře hodnocených českých filmů všech dob. Který „vyhrál“? 1. března 2024 8:30

„Počet žen, které se rozhodly k takovému způsobu výdělku, se od covidového roku 2020 zpětinásobil a loni jen na platformě OnlyFans lidé za erotický obsah utratili 125 miliard korun. To už je skutečně fenomén. Stejně jako skutečnost, jak málo dnes pro mladé lidi znamená partnerská intimita. To, co dříve bylo určeno jen partnerům, se dnes doslova rozprodává,“ popsal režisér David Laňka, co ho vedlo k natočení nové odvážné lovestory.

Jedna noc se nezaměřuje jenom na erotické chaty, ale vypráví příběh osudové lásky manželského páru. Bývalý úspěšný muzikant Adam a jeho žena Eliška v životě zažili už několik těžkých chvilek, ale navzdory tomu jsou stále spolu. Možná nejtěžší zkouška jejich společného života se odehraje v průběhu jedné noci.

Hlavní roli muzikanta Adama ztvárnil Adam Ernest, který si zahrál například ve filmu Bratři společně s Janem Nedbalem. Ten se ve filmu Jedna noc objeví také. Adamovu ženu Elišku si zahrála herečka Vanda Chaloupková, kterou můžeš znát z filmu Prezidentka nebo seriálu Modrý kód. Dále se ve filmu objeví Kamila Janovičová, Pavlína Balner nebo Radim Jíra.

Jedna noc otevírá divácky atraktivní formou téma, o kterém se příliš nemluví, ale možná by
mělo. Film bude v kinech už od 9. května.

Domů
Sdílet
Diskuse