Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Refresher Česko
Otevřít v aplikaci Refresher
Stáhnout
X
29. března 2024 12:44
Čas čtení 0:41
Veronika Ábelová

Nejlepší animovaný Spider-Man se dočkal nového filmu. Tuhle noční můru musíš vidět

Nejlepší animovaný Spider-Man se dočkal nového filmu. Tuhle noční můru musíš vidět
Zdroj: Sony Pictures Animation
FILMY A SERIÁLY KOMIKSY MARVEL FILMY
Uložit Uložené

Náš dobrý soused Spider-Man se minulý rok objevil v kinech v animovaném snímku Spider-Man: Napříč paralelními světy, který navazuje na první díl Spider-Man: Paralelní světy. Není tajemstvím, že se chystá pokračování. Čekání si teď ale můžeš zkrátit.

Premiéra pokračování snímku Spider-Man: Beyond the Spider-Verse animovaného Spider-Mana v podání mladého studenta Milese Moralese zatím nemá oficiální datum premiéry. Původně měl jít nový film do kin na konci března 2024, ale byl stažen z plánu vydání studia Sony v červenci minulého roku. Oficiální datum tedy zatím není známo. Ty si ale čekání můžeš zpříjemnit novým kraťasem, který svět Milese a paralelních světů krásně doplňuje.

The Spider Within: A Spider-Verse Story je krátkometrážní film z roku 2023, který měl premiéru v minulém roce na filmovém festivalu Annecy International Animation. Tvůrci ho teď zpřístupnili na YouTube.

Hororový snímek se odehrává v čase mezi prvním a druhým dílem animovaného Spider-Mana. Miles se snaží vyvážit své povinnosti studenta a zároveň nového Spider-Mana v brooklynské čtvrti. Po náročném dni zažije Miles ve svém pokoji záchvat paniky. Jeho úzkosti se ztělesní do pavoučího monstra, kterému v noci bude muset čelit. Miles zjistí, že říct si o pomoc je stejně odvážný čin jako chránit své město před zlem.

Režisérem hororového filmu je Jarelle Dampier a za scénářem stojí Khaila Amazan. 

Domů
Sdílet
Diskuse