Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Vyzkoušej REFRESHER+ jen za 25 Kč
8. dubna 2024 14:29
Čas čtení 0:39
Ella Petrová

Netflix ovládl neznámý snímek z Itálie. Míchá romantiku s fantasy

Netflix ovládl neznámý snímek z Itálie. Míchá romantiku s fantasy
Zdroj: Netfix
FILMY A SERIÁLY NETFLIX FILMY
Uložit Uložené

„Vždy jsem věřila na pohádky. Vždy jsem doufala, že budu součástí jedné. A teď jsem byla, ale byla to špatná pohádka,“ tak se rozjíždí trhák posledních dní.

Nejsledovanějším filmem na Netflixu se za poslední dny v několika zemích stal The Tearsmith, u nás přeloženo jako Slzotvůrce. Jedná se o italské romantické drama s prvky fantasy, kde hlavními postavami jsou dospívající lidé, Nica a Rigel, kteří se znají již od dětství. Prožili spolu několik let strávených v sirotčinci a poté byli oba adoptováni jednou rodinou. Tam jim dojde, že je k sobě něco táhne, a už nemohou dál odolávat.

Doporučeno
Mandalorian dostane konkurenci. Nový seriál ze světa Hry o trůny našel hlavní tváře Mandalorian dostane konkurenci. Nový seriál ze světa Hry o trůny našel hlavní tváře 8. dubna 2024 11:18

Příběh je na motivy stejnojmenného románu od Erin Doom, který se stal bestsellerem. Film opravdu vede na plné čáře, povedlo se mu převálcovat i remake slavného thrilleru The Wages of Fear.

Film má momentálně úctyhodných 66 procent na ČSFD.cz. Uživatelka „shakira“ k němu napsala: „Úžasně vykreslené zlomené děti... jejich povahy a bolesti. Nádherné ztvárnění bolesti a radosti. Děti, které prožily ztrátu, se bojí věřit a nechají se zlomit v domnění, že je to bude bolet míň... krásné a dojemné... díky za zážitek...“ Uvidíme, jestli si podobně vysoké hodnocení zachová i v následujících dnech a týdnech.

Anketa:
Zlákal tě popis filmu a podíváš se na něj?
Jooo, zní to jako pecka!
Ne, nesnáším romanťárny, a ještě navíc fantasy...
Jooo, zní to jako pecka!
82 %
Ne, nesnáším romanťárny, a ještě navíc fantasy...
18 %
Domů
Sdílet
Diskuse