Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Vyzkoušej REFRESHER+ jen za 25 Kč
12. dubna 2024 7:33
Čas čtení 0:38
Anna-Marie Hanzlíková

Spin-off Hry o trůny? Nakonec nebude, chybí námět

Spin-off Hry o trůny? Nakonec nebude, chybí námět
Zdroj: HBO Max
FILMY A SERIÁLY HBO GO HBO MAX HBO SERIÁLY HRA O TRŮNY
Uložit Uložené

Kit Herrington se vyjádřil k dalšímu pokračování oblíbené ságy. „Není to na stole,“ uvedl představitel Jona Snowa.

Britský herec to zmínil v rozhovoru pro ScreenRant. Důvodem je nedostatek zdrojového materiálu, a tedy problém najít dobrý příběh. Podobnému problému už tvůrci a tvůrkyně čelili u poslední série seriálu.

Doporučeno
Začala se natáčet Zlatovláska. Podívej se na první fotky pohádky, která zboří česká kina Začala se natáčet Zlatovláska. Podívej se na první fotky pohádky, která zboří česká kina 8. dubna 2024 16:42

HBO se pro server Variety, který na případ upozornil, odmítlo vyjádřit. Naopak promluvil scenárista a autor knižní předlohy George R. R. Martin, který na svém blogu napsal: „Byl to právě Kit Harrington, kdo s nápadem přišel. Nemůžu vám říct jména scenáristů a showrunnerů, protože to ještě nebylo schválené ke zveřejnění, ale Kit je také přivedl a byli skvělí.“

Kit Harington Jon Snow Game of Thrones
Zdroj: HBO

„V současné době je to mimo hru, protože jsme nedokázali najít ten správný příběh, který by nás všechny dostatečně nadchl,“ vysvětlil ale současnou situaci herec. „Takže jsme se rozhodli, že prozatím odložíme nástroje. V budoucnu možná přijde čas, kdy se k tomu vrátíme, ale v tuto chvíli ne. Je to pevně uložené na poličce,“ uzavřel. 

Harrington momentálně září ve filmu Blood for Dust, který by měl na streamovací platformy přijít 19. dubna.

Domů
Sdílet
Diskuse