Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Vyzkoušej REFRESHER+ jen za 25 Kč
19. dubna 2024 11:06
Čas čtení 1:03
Ella Petrová

Sedm sérií Zaklínače nebude, oznámil Netflix. Fantasy se rozloučí pátou řadou

Sedm sérií Zaklínače nebude, oznámil Netflix. Fantasy se rozloučí pátou řadou
Zdroj: Netflix
FILMY A SERIÁLY NETFLIX SERIÁLY ZAKLÍNAČ
Uložit Uložené

Fantasy seriál je obnoven pro poslední řadu, s tím se ale pojí i velká změna v obsazení.

V tuto chvíli se odvysílaly tři řady, čtvrtá je právě ve výrobě a bude natočena společně s pátou. Netflix oznámil, že ta bude pro seriál finální. Showrunnerka Zaklínače přitom v roce 2019 uvedla, že v plánu je sedm sezón.

Doporučeno
Prostě si to rozmyslel. Quentin Tarantino zrušil svůj desátý a poslední film Prostě si to rozmyslel. Quentin Tarantino zrušil svůj desátý a poslední film 18. dubna 2024 1:41

Velká změna nastane i v obsazení. Ústřední postavu, kterou ztvárnil Henry Cavill, vystřídá Liam Hemsworth. O odchodu Cavilla ze seriálu informoval Netflix již koncem roku 2022, třetí řada se pro něj stala poslední. Co si myslíš o změně hlavní postavy? Dá se někdo takhle nahradit? Že je Hemsworth skvělý herec, není pochyb, přesto je třeba podotknout, že fanoušci jsou zvyklí na Zaklínače s tváří Cavilla. Uvidíme, co bude tato změna pro seriál znamenat.
 
Když Henry Cavill oznámil, že show opouští, v jeho prohlášení stálo: „Má cesta Geralta z Rivie byla naplněna jak příšerami, tak dobrodružstvími, ale bohužel, odložím svůj medailon a své meče. Místo mě převezme plášť Bílého vlka fantastický muž Liam Hemsworth. Stejně jako u největších literárních postav předávám pochodeň s úctou k času strávenému ztělesněním Geralta a nadšením, když vidím Liamův pohled na tohoto nejvíc fascinujícího muže. Liame, dobrý muži, tato postava má tak užasnou hloubku – užij si ponoření v ní a uvidíš, co ti přinese.“
 
Netflix zveřejnil krátké video ze skupinového čtení scénáře, kde můžeme zahlédnout jak známé tváře, tak i nováčky, mezi něž patří právě třeba Liam Hemsworth.

Domů
Sdílet
Diskuse