Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
28. dubna 2024 10:43
Čas čtení 0:47
Ondřej Jarůšek

Conor McGregor znovu šokuje. Je novým šéfem největší organizace pořádající krvavé zápasy holými pěstmi

Conor McGregor znovu šokuje. Je novým šéfem největší organizace pořádající krvavé zápasy holými pěstmi
Zdroj: Getty Images/Steve Marcus
SPORT BOJOVÉ SPORTY CONOR MCGREGOR
Uložit Uložené

Nejznámější MMA zápasník Conor McGregor se stal spolumajitelem světové organizace Bare Knuckle Fighting Championship, která pořádá zápasy bez rukavic.

O nečekaných změnách ve vedení organizace se fanoušci a fanynky dozvěděli během sobotního galavečera BKFC KnuckleMania 4 v Los Angeles, kde McGregor k lidem promluvil prostřednictvím videa. V něm oznámil, že se svou společností McGregor Sports and Entertainment koupil část organizace a stává se tak jejím spolumajitelem. Většinovým vlastníkem však nadále zůstává společnost Triller, informuje server MMA Fighting.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený BKFC by Triller (@bareknucklefc)

McGregor se už v minulosti netajil tím, že má rád zápasy bez rukavic. Osobně navštívil i několik galavečerů. Stanice ESPN připomíná, že v minulosti irský zápasník vyjádřil touhu si zde i zabojovat. Jedna z největších tváří organizace, bojovník Mike Perry, po nejnovějším oznámení uvedl, že zápas mezi ním a McGregorem by se jednou mohl stát realitou, dodává MMA Fighting. „Myslím, že šance tu je,“ řekl Perry.

Není však pravděpodobné, že by McGregor v dohledné době zápasil v boji bez rukavic. V současnosti se totiž chystá na návrat do UFC, kde jej v červnu čeká očekávaný zápas s Michalem Chandlerem.

Doporučeno
Šokující zvrat i pekelné války! Toto byl turnaj Oktagon 57 plný hvězd a velkolepých bitev Šokující zvrat i pekelné války! Toto byl turnaj Oktagon 57 plný hvězd a velkolepých bitev 5. května 2024 8:00

Organizaci Bare Knuckle Fighting Championship založil David Feldman v roce 2018. Od té doby se uspořádalo už několik desítek číslovaných turnajů. Krvavé zápasy u části veřejnosti budí kontroverzi, sledují je však miliony lidí.

Domů
Sdílet
Diskuse