Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Refresher Česko
Otevřít v aplikaci Refresher
Stáhnout
X
Vyzkoušej klub Refresher+ už od 0 Kč 😱
11. července 2024 v 15:41
Čas čtení 0:38
Veronika Ábelová

České Uncharted? Do kin míří film o hledání pokladu s Jiřím Langmajerem

České Uncharted? Do kin míří film o hledání pokladu s Jiřím Langmajerem
Zdroj: CinemArt
FILMY A SERIÁLY ČESKÉ FILMY
Uložit Uložené

Už na podzim se v kinech objeví česká dobrodružná komedie, která nabídne rodinná dramata i tajemství skrývající se na indonéském ostrově.

Zajímalo tě, jak by to vypadalo, kdyby někdo v Česku natočil Uncharted v hlavní roli s Jiřím Langmajerem? Tak teď už si to nemusíš jen představovat, za pár měsíců totiž přesně takový film přistane v kinech. Teda téměř.

V hlavních rolích snímku Poklad se vedle Langoše objeví taky herečka Veronika Khek Kubařová. Zahrají si otce a dceru, kteří k sobě hledají dávno ztracenou cestu. O režii a scénář se postaral Rudolf Havlík, který má na svém kontě vcelku úspěšné komedie Po čem muži touží, Franta mimozemšťan nebo Bábovky. Minulý rok v jeho režii vyšla v kinech komedie Ostrov v hlavní roli opět s Langmajerem, rovněž z exotického prostředí.

Poklad se každopádně vydá společně s protagonisty na Bali, kde se vypraví na cestu za bájným pokladem. Během cesty se pak temperamentní Julie rozhodne jednou provždy si vyříkat minulost se svým otcem. Zároveň chce zjistit, proč se jí najednou sám ozval a na co potřebuje peníze.

Film dorazí do kin 24. října 2024.

Domů
Sdílet
Diskuse