Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Vyzkoušej klub Refresher+ už od 0 Kč 😱
Obsah vznikl ve spolupráci se společností Footshop. Článek byl vytvořen redaktorem, ale jedná se o specifickou formu partnerství.
30. července 2024 v 14:00
Čas čtení 4:20
Richard Balog

V roce 2024 jsou trendem kšiltovky všech tvarů, velikostí, materiálů i barev. Najdi si svého favorita

V roce 2024 jsou trendem kšiltovky všech tvarů, velikostí, materiálů i barev. Najdi si svého favorita
MÓDA FOOTSHOP
Uložit Uložené

Doplň svůj šatník o jeden z nejoblíbenějších a nejfunkčnějších doplňků, který bude dokonalým šperkem tvých outfitů.

Téměř přesně před rokem jsme vydali článek s TOP 10 kšiltovkami a klobouky pro muže i ženy, mezi nimiž byly převážně high end styly s podpisem známých návrhářů, čemuž byly přímo úměrné vysoké ceny.

Tentokrát půjdeme trochu jinou cestou a v aktuálním seznamu najdeš modely v různých cenových kategoriích. Připrav se na nadílku oblíbených kšiltovek se znakem baseballových týmů z dílen společnosti New Era, fresh streetwearová provedení od značek PLEASURES či A Bathing Ape nebo prémiové kousky s logem Diesel či Rick Owens DRKSHDW.

V roce 2024 jsou trendem kšiltovky všech tvarů, velikostí, materiálů, barevných schémat, střihů i úprav. Najdi si svého favorita, který bude dokonalým šperkem tvých outfitů. Vybrat si jen jednu však může být problém. Přesvědč se.

Prohlédni si kompletní nabídku oblečení, obuvi a doplňků v online obchodě Footshop
Pokud hledáš limitované tenisky, oblečení či designérské doplňky, které jsou vyprodané v klasických online obchodech, zkontroluj REFRESHER Market. Na jednom místě najdeš nejlepší nabídky od ověřených prodejců.

New Era „New York Yankees“ 9Forty Trucker Strapback — 799 Kč

Seznam otevíráme klasickou baseballovou kšiltovkou ve světlém odstínu s prodyšným síťovinovým tělem a vyšitým logem týmu New York Yankees na přední straně od značky New Era, kterou pořídíš za 799 korun. Má snadno nastavitelnou velikost a k dispozici je také žlutá verze s bílými detaily.

New Era
Zdroj: Footshop

New Era „New York Yankees“ Cord 9Forty Adjustable Cap — 799 Kč

Naše srdce zaplesala i při pohledu na tento manšestrový model v béžové barvě s logem newyorského baseballového klubu Yankees. Kousek s nádechem luxusu může být ve tvé sbírce za 799 korun, což se vyplatí.

New Era
Zdroj: Footshop

New Era „New York Yankees – World Series“ 9Forty Adjustable Cap — 899 Kč

Logo nejznámějšího baseballového týmu New York Yankees zdobí i druhou kšiltovku v seznamu. Další stylový produkt z dílen společnosti New Era je vyroben ze 100% bavlny, přičemž designérský tým vsadil na kombinaci bílého těla s tmavomodrým kšiltem a detaily včetně odznaku Světové série MLB na boku. Cena je 899 korun.

Pokud tě neoslovila tato varianta, možná oceníš verzi s červeným kšiltem a logem newyorské ikony. Vypadá stejně dobře, co říkáš?

New Era
Zdroj: Footshop

New Era „Los Angeles Dodgers – World Series“ 9Fifty Snap Cap — 999 Kč

Abys neřekl*a, že preferujeme tým z New Yorku, vybrali jsme také model se znakem Los Angeles Dodgers, který nás v tomto klasickém provedení extrémně baví. Tmavě modré tělo ze 100% bavlny s nastavitelnou velikostí díky panelu vzadu zdobí kontrastní bílá výšivka LA i logo Světové série MLB (finále play-off severoamerické soutěže — poznámka redakce) stranou. V nabídce najdeš i černobílou verzi za stejnou cenu.

New Era
Zdroj: Footshop

New Era „NBA Golfer“ Snapback — 999 Kč

V nabídce značky New Era si přijdou na své i fanoušci basketbalu. Kromě modelů se znaky jednotlivých týmů si můžeš dopřát takový cool kousek s logem NBA na přední straně. Baví nás také lemování kolem kšiltu a svěží schéma s modrým kšiltem a nastavitelným panelem.

Společnost New Era je zárukou kvality za férovou cenu, což platí i v tomto případě, kdy kšiltovku s nepřehlédnutelným logem NBA koupíš za 999 korun.

New Era
Zdroj: Footshop

PLEASURES Chromo Logo Cap 1 099 Kč

Streetwearovou scénu zastupuje v seznamu několik známých značek včetně PLEASURES. Z portfolia losangeleské ikony jsme vybrali 2 modely — ten první má černé bavlněné tělo, které zdobí chromové logo v charakteristickém stylu písma. Ideální volba pro všechny nadšence do minimalismu je v prodeji i v tmavě modré úpravě. Cena je v obou případech stejná, a to 1 099 korun.

PLEASURES
Zdroj: Footshop

PLEASURES „Angel Destruction“ Graphic Cap — 1 259 Kč

Slovy chvály nebudeme šetřit ani v případě druhého modelu kšiltovky od značky PLEASURES. Tentokrát nás zaujal výrazný červený nápis v čínských znacích na přední straně, pod kterým je bílý nápis Angel Destruction na černém základě. Nápis PLEASURES je také na zadní straně kšiltovky, přičemž cena je na 1 259 korun.

PLEASURES
Zdroj: Footshop

New Era „New York Jets“ NFL Pin Pack 59Fifty Cap — 1 399 Kč

Svou sbírku můžeš obohatit i o tento klasický styl kšiltovky New Era 59Fifty se znakem týmu New York Jets v zelenožlutém schématu a odznakem na kšiltu s rovným profilem. Cena je 1 399 korun.

New Era
Zdroj: Footshop

MISBHV Sunset Denim Cap 2 459 Kč

Denim patří mezi naše oblíbené materiály, a to nejen na kusech oblečení, ale také v rámci doplňků včetně pokrývek hlavy. Jak má vypadat dokonalá džínová kšiltovka s vintage efektem ti ukáže polská streetwearová značka MISBHV, která má v nabídce tento nádherný kousek za 2 459 korun. Baví nás zažloutlý odstín denimu, roztrhané části včetně loga i dvojice piercingů umístěná na kšiltu.

MISBHV
Zdroj: Footshop

A Bathing Ape College Mesh Cap — 2 559 Kč

Kšiltovky se síťovinovou zadní částí jsou během horkých dnů záchranou. Pokud jsi fanouškem značky A Bathing Ape, určitě neodoláš tomuto fresh černobílému kousku s modrým kšiltem a ikonickým logem opice na přední straně.

A Bathing Ape, BAPE
Zdroj: Footshop

A Bathing Ape Denim Distressed Logo Cap — 3 559 Kč

Renomovaná streetwearová značka A Bathing Ape nebo ve zkrácené verzi BAPE, jejíž historii jsme rozebrali v samostatném článku, má ve svém portfoliu několik skvělých kšiltovek — jako je například tento džínový model v tmavě šedém odstínu s roztřepeným nápisem BAPE přes kšilt. Pokud máš zájem o tento styl, připrav si 3 559 korun.

A Bathing Ape, BAPE
Zdroj: Footshop

A Bathing Ape Garment Dye One Point Cap — 3 559 Kč

Pokud je pro tebe denimový model výše příliš extravagantní, možná tě osloví kousek s jednoduchým logem opice v tmavě šedé barvě. Značka A Bathing Ape umí dělat kvalitní kšiltovky a tato univerzální pokrývka hlavy je toho perfektním příkladem. Zakomponuj ji do svých outfitů a získej neprůstřelný styl.

A Bathing Ape, BAPE
Zdroj: Footshop

A Bathing Ape Logo 9Twenty Strapback x New Era 3 899 Kč

Poslední kšiltovka s podpisem japonské ikony A Bathing Ape má minimalistický vzhled, když na klasickém šedém modelu 9Twenty Strapback od společnosti New Era najdeš vyšitý nápis Bape v bílé barvě. V prodeji je omezený počet kusů, proto s koupí dlouho neotálej. K dispozici je také černobílá varianta za stejnou cenu.

A Bathing Ape, BAPE
Zdroj: Footshop

Diesel C-BEAST-A1 Cap — 4 599 Kč

V nabídce online obchodu Footshop najdeš také produkty s podpisem belgického návrháře Glenna Martense, respektive značky Diesel. Nás oslovila tato nadčasová černá kšiltovka s mírně roztřepenými částmi, která má v kšiltu umístěno velké kovové logo. Je vyrobena z prémiové bavlny a tvým outfitům dodá šťávu a styl. Pokud máš volných 4 599 korun, neváhej ani minutu.

Diesel
Zdroj: Footshop

Rick Owens DRKSHDW Baseball Cap — 4 959 Kč

Závěr seznamu si pro sebe vysloužil avantgardní návrhář Rick Owens, a to díky této černé baseballové kšiltovce ze 100% bavlny, kterou zdobí charakteristické logo linie DRKSHDW v bílé barvě. Model má nastavitelnou velikost a stojí 4 959 korun včetně doručení. K dispozici je také verze s nápisem DRKR za stejnou cenu.

Rick Owens DRKSHDW
Zdroj: Footshop
Prohlédni si kompletní nabídku oblečení, obuvi a doplňků v online obchodě Footshop
Domů
Sdílet
Diskuse