Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
1. srpna 2024 v 9:25
Čas čtení 0:21
Ondřej Mrázek

VIDEO: Druhá řada Squid Game na prvních záběrech. Nejsledovanější seriál Netflixu dorazí ještě letos

VIDEO: Druhá řada Squid Game na prvních záběrech. Nejsledovanější seriál Netflixu dorazí ještě letos
Zdroj: Netflix
FILMY A SERIÁLY NETFLIX NETFLIX SERIÁLY PROGRAM NETFLIX SQUID GAME
Uložit Uložené

Pokračování seriálu Squid Game aka Hry na oliheň má konečně datum premiéry a streamovací služba zároveň oznámila, že korejský seriálový hit byl obnoven pro třetí a poslední řadu.

Druhá sezóna dorazí 26. prosince, zatímco třetí řada bude mít premiéru v roce 2025. Obojí bylo oznámeno prostřednictvím nového videa, které vychází ze současných olympijských her v Paříži.

Tvůrce seriálu, režisér a výkonný producent Dong-hyeok Hwang navíc zveřejnil příspěvek fanouškům, ve kterém napsal: „Jsem nadšený, že semínko, které bylo zaseto při vytváření Hry na oliheň, roste a přináší ovoce, takže se dočkáme i konce příběhu.“

Hra na oliheň vévodí statistikám sledovanosti Netflixu. Celkově má 2,205,200,000 přehraných hodin a poráží tak nejen poslední řadu Stranger Things, ale taktéž hit Wednesday.

Doporučeno
Mužně vypadající sportovkyně nejsou vynálezem „zvrácené moderní doby“. Svět tohle téma řeší skoro 100 let Mužně vypadající sportovkyně nejsou vynálezem „zvrácené moderní doby“. Svět tohle téma řeší skoro 100 let 2. srpna 2024 v 20:00

Domů
Sdílet
Diskuse