Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
8. srpna 2024 v 15:50
Čas čtení 1:12
Marie Valentová

Timothée se popere o diváky se svojí ex. Film o Bobu Dylanovi má premiéru ve stejný den jako Nosferatu

Timothée se popere o diváky se svojí ex. Film o Bobu Dylanovi má premiéru ve stejný den jako Nosferatu
Zdroj: IMDb
FILMY A SERIÁLY TIMOTHÉE CHALAMET
Uložit Uložené

Životopisný snímek o Bobu Dylanovi A Complete Unknown vtrhne do kin ve stejný den jako očekávaný artový horor Roberta Eggerse Nosferatu. Dvojnásobný dárek dorazí 25. prosince.

Fanynkami a fanoušky Timothée Chalameta netrpělivě vyhlížený snímek A Complete Unknown zná den své světové premiéry. Čirou náhodou připadla na den hned po Vánocích, kdy diváci poprvé spatří také vybroušený umělecký horor s podpisem Roberta Eggerse a Lily-Rose Depp v jedné z hlavních rolí. Česká distribuce může snímky uvést v tuzemských kinech v jiné datum.

O romanci Depp a Chalameta se spekulovalo mezi roky 2018 a 2020, kdy je fotografové mnohokrát „přistihli“, když společně trávili čas a líbali se. Depp pak vztah potvrdila v roce 2019 na premiéře jejich společného snímku Král, který natočili pro Netflix. 

Doporučeno
Terka Pergnerka nám řekla svůj příběh. „Ve 13 letech mě máma prodala. Ve vězení seženeš drogy snáz než venku,“ vypráví Terka Pergnerka nám řekla svůj příběh. „Ve 13 letech mě máma prodala. Ve vězení seženeš drogy snáz než venku,“ vypráví 17. července 2024 v 13:00
Lily-Rose Depp a Timothée Chalamet na premiéře The King.
Lily-Rose Depp a Timothée Chalamet na premiéře The King. Zdroj: Getty Images/Lily-Rose Depp

Upírský horor se natáčel v Praze

Nosferatu bude stylový kostýmní horor s proklatě temnou atmosférou. Svérázný režisér Robert Eggers, kterého znáš nejspíš díky filmům Čarodějnice (2015) a Maják (2019) část natáčení umístil do Prahy na tři měsíce. O tom, jak filmování dopadlo, už si od července můžeš přesvědčit díky traileru. 

V obsazení se blýskají velká jména, kromě zmíněné Depp to je Emma Corrin, Bill Skarsgård, Nicholas Hoult, Aaron Taylor-Johnson a Willem Dafoe. Před začátkem produkce se spekulovalo dokonce o Harry Stylesovi nebo Anye Taylor-Joy, jež má s režisérem ve spolupráci už dlouhou tradici. Stylově snímek vychází z německé klasiky z 20. let, ale tvůrci si příběh přetváří po svém. Vypráví o ženě, do níž se zamiluje upír. 

a complete unknown, Timothee chalametNosferatunosferatunosferatu
Zobrazit galerii
(6)

Timothée i zazpívá  

Během července vyšel taky trailer na biopic s poetickým titulem A Complete Unknown, který bude vyprávět o legendárním folkovém zpěvákovi Bobu Dylanovi. Toho ztělesní právě Chalamet a sekundovat mu bude Elle Fanning. Pod režii a scénář se podepsal James Mangold, který má za sebou už jiný veleúspěšný hudební životopis – Walk the Line z roku 2006.

Doporučeno
Po Barbenheimeru letos dorazí Wickediator. Vyrazíš na tyhle pecky do kina? Po Barbenheimeru letos dorazí Wickediator. Vyrazíš na tyhle pecky do kina? 5. července 2024 v 18:10

Timothée ve snímku odehraje veškerou Dylanovu hudbu sám a podle prvních reakcí fanoušků a fanynek mu to jde skvěle. Děj se zaměří na hudebníkovy začátky, kdy skutečně býval jenom bezejmenným umělcem. 

Anketa:
Na jaký film se víc těšíš ty?
Nosferatu, na sto procent.
A Complete Unknown. 
Těším se na oba stejně. 
Nosferatu, na sto procent.
69 %
A Complete Unknown. 
29 %
Těším se na oba stejně. 
2 %
Domů
Sdílet
Diskuse