Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Vyzkoušej klub Refresher+ už od 0 Kč 😱
10. srpna 2024 v 17:46
Čas čtení 0:36
Anna Vondráková

TRAILER: Lví král se vrací! Záběry z nového filmu ukazují mladého Mufasu a Scara

TRAILER: Lví král se vrací! Záběry z nového filmu ukazují mladého Mufasu a Scara
Zdroj: The Walt Disney Company/propagační materiál
FILMY A SERIÁLY DISNEY ZPRÁVY ZE SVĚTA
Uložit Uložené

Film, který má zároveň dějově předcházet i pokračovat ve vyprávění příběhu oblíbeného snímku Lví král (2019), dorazí do kin v prosinci tohoto roku.

Prodloužený trailer Disney uvedl během akce pro své fanoušky s názvem D23 v Kalifornii. Ještě předtím si však diváci mohli poslechnout úryvek z úvodní písně k filmu nazvanou I Alwys Wanted a Brother, kterou složil textař a herec Lin-Manuel Miranda.

Doporučeno
Rod draka skončil nejhůř hodnocenou finální epizodou vůbec. Tohle jsou naše dojmy Rod draka skončil nejhůř hodnocenou finální epizodou vůbec. Tohle jsou naše dojmy 7. srpna 2024 v 11:00

Poté se na podiu objevil objevil režisér Barry Jenkins. „Stejně jako vás všechny, i mě film Lví král nesmazatelně poznamenal,“ řekl. „Když jsem slyšel hudbu a cítil všechny emoce, které se v příběhu odehrávaly, když otec předával dědictví svému synovi, když se smečka znovu budovala a když mladý lev stoupal ke svému osudu. Vyprávět jeho příběh je pro mě naprostá čest,“ dodal.

Film má dle serveru People představit život mladého Mufasy, který se z osiřelého mláděte stal jedním z největších králů. Příběh tak má nabídnout hlubší pochopení jeho postavy, včetně Mufasova vztahu s jeho bratrem Takou, který se později stane jeho slavným protivníkem, Scarem. Vyprávěn je prostřednictvím retrospektivních vzpomínek šamana Rafiki.

Domů
Sdílet
Diskuse