Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
dnes 20. září 2024 v 13:01
Čas čtení 0:25
Vincenc Novák

VIDEO: Pokračování nejsledovanějšího hitu Netflixu se blíží. Podívej se na nové záběry z druhé řady Squid Game

VIDEO: Pokračování nejsledovanějšího hitu Netflixu se blíží. Podívej se na nové záběry z druhé řady Squid Game
Zdroj: Netflix
FILMY A SERIÁLY NETFLIX NETFLIX SERIÁLY SQUID GAME
Uložit Uložené

Netflix oficiálně zveřejnil upoutávku na očekávanou druhou řadu seriálu Squid Game. Ta bude mít premiéru 26. prosince a už nyní je jasné, že se bude na co těšit.

Gi-hun, vítěz první řady, se v nové sérii vzdává cesty do USA a vrací se s novým předsevzetím v hlavě. Znovu se přitom ponořuje do tajemné hry o přežití a odstartuje další hru na život a na smrt s novými účastníky, kteří se sešli, aby vyhráli cenu 45,6 miliardy WONŮ. 

Doporučeno
VIDEO: Druhá řada Squid Game na prvních záběrech. Nejsledovanější seriál Netflixu dorazí ještě letos VIDEO: Druhá řada Squid Game na prvních záběrech. Nejsledovanější seriál Netflixu dorazí ještě letos 1. srpna 2024 v 9:25

Zveřejněná upoutávka zachycuje Gi-huna v defenzivním postoji, který stojí tváří v tvář tajemnému Front Manovi. Ikoničtí růžoví strážci se přitom ukazují opět za doprovodu hravé, ale strašidelné hudby. Pohled na známou pokladničku plnou peněz připomíná výhru v podobě vysoké sázky. V závěru klipu se hlavní hrdina objevuje ve své typické zelené teplákové soupravě připraven na novou kapitolu. 

Domů
Sdílet
Diskuse