Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Vyzkoušej klub Refresher+ už od 25 Kč 😱
včera 22. září 2024 v 16:45
Čas čtení 0:39
Radoslava Juračková

VIDEO: Čínská zoo přebarvila psy na pandy. Pracovníci se přiznali až poté, co zvířata začala štěkat

VIDEO: Čínská zoo přebarvila psy na pandy. Pracovníci se přiznali až poté, co zvířata začala štěkat
Zdroj: Unsplash/Pascal Müller/volně k užití (ilustrační foto)
ZAJÍMAVOSTI ZVÍŘATA
Uložit Uložené

Podle provozovatelů zoo mělo jít o speciální plemeno pandy, pravda však byla jinde.

Hitem internetu se v posledních dnech staly pandy v čínské zoologické zahradě, které však ve skutečnosti pandy nejsou. Provozovatelé zoo totiž nabarvili psy plemene čau-čau. Mysleli si, že rozdíl nikdo nezpozoruje, jeden z pejsků však zaštěkal.

Doporučeno
Random mládě z Thajska neovládlo sítě jen proto, že je tak cute. Za popularitou Moo Deng stojí věda i internetová toxicita Random mládě z Thajska neovládlo sítě jen proto, že je tak cute. Za popularitou Moo Deng stojí věda i internetová toxicita 21. září 2024 v 7:30

Jak informuje portál New York Post, návštěvníci Shanwei Zoo okamžitě zpozorovali, že s pandami není něco v pořádku. Měly dlouhý ocas, neobvykle dýchaly a jeden z pejsků dokonce zaštěkal.

Psi přemalovaní na pandy vyvolali obrovskou vlnu kontroverze a návštěvníci žádali vysvětlení. Zoo přišla s tvrzením, že jde o speciální plemeno „panda dog“ a je tou nejlepší atrakcí, jakou mají. Přiznali však, že k plemeni došli tak, že pejsky nabarvili. Návštěvníci se nyní dožadují vrácení peněz za vstupné.

Zpět
Sdílet
Diskuse