Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Vyzkoušej klub Refresher+ už od 25 Kč 😱
včera 22. září 2024 v 8:52
Čas čtení 0:43
TASR

Kylie Minogue odstartuje velké turné po celém světě. Popová hvězda ohlásila, kde bude koncertovat

HUDBA HUDBA
Uložit Uložené

Kylie Minogue oznámila největší turné za posledních 10 let.

Původem australská zpěvačka Kylie Minogue ohlásila na příští rok své koncertní turné. Odstartuje ho v únoru v domovské Austrálii a poté se přesune přes Asii do Velké Británie. „Nemůžu se dočkat, až se podělím o krásné a divoké momenty s fanoušky po celém světě,“ uvedla v prohlášení.

Doporučeno
České hvězdy, obrovský zvrat i bitvy o miliony. Takto vypadala velkolepá akce Oktagonu v Brně České hvězdy, obrovský zvrat i bitvy o miliony. Takto vypadala velkolepá akce Oktagonu v Brně 22. září 2024 v 0:39

„Dosud to byla vzrušující jízda a teď se připravte zblízka, protože zavolám Světla, Kamera, Akce... a bude hodně padamingu!“ uvedla s odkazem na svůj singl Padam Padam z roku 2023, který získal cenu Grammy.

Vstupenky si můžeš zakoupit již za několik dní

Vstupenky na květnové koncerty ve Spojeném království (Glasgow, Newcastle, Manchester, Liverpool, Sheffield, Nottingham, Birmingham a dva termíny v londýnské O2 aréně) se začnou prodávat v pátek 27. září v 10:00. V nejbližších týdnech mají být oznámeny další termíny v rámci turné v Evropě, Severní a Jižní Americe.

Kylie Minogue 18. října vydává album Tension II, kolekci 13 tanečních skladeb. Bude na něm devět nových studiových skladeb a také nejnovější taneční hit Edge of Saturday Night s americkým DJ The Blessed Madonna.

 
 
 
Zobrazit tento příspěvek na Instagramu
 
 
 

A post shared by Kylie Minogue (@kylieminogue)

Domů
Sdílet
Diskuse