Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Refresher Česko
Otevřít v aplikaci Refresher
Stáhnout
X
Vyzkoušej klub Refresher+ už od 0 Kč 😱
dnes 11. října 2024 v 9:22
Čas čtení 0:39
Hana Divišová

Je známo datum soudního procesu s Diddym. Jeho právníci přišli s bizarním tvrzením namířeným proti vládě

Je známo datum soudního procesu s Diddym. Jeho právníci přišli s bizarním tvrzením namířeným proti vládě
Zdroj: Prince Williams/Wireimage/Getty Images
HUDBA DIDDY
Uložit Uložené

Soudce v případu Seana „Diddyho“ Combse rozhodl o tomto termínu během čtvrtečního předběžného slyšení.

Soud s Diddym se bude konat 5. května 2025. Rozhodl o tom soudce Arun Subramanian, který má případ na starosti, na čtvrtečním předběžném slyšení. Toto datum je v souladu s požadavkem Diddyho týmu, který chtěl, aby se soud konal v dubnu nebo květnu příštího roku.

Doporučeno
Nový beauty trend válcuje TikTok. Vyzkoušela ho dokonce i Taylor Swift Nový beauty trend válcuje TikTok. Vyzkoušela ho dokonce i Taylor Swift 10. října 2024 v 15:01

Diddy je ve vazbě od 16. září a ve čtvrtek se poprvé od svého zatčení dostavil k soudu. Během této doby měl strávit hodně času rozhovory se svými obhájci a návštěvou rodiny, uvedl zdroj CNN. U soudu se údajně objevily i jeho děti a Diddyho matka Janice Combs.

Sean Combs aka Diddy.
Sean Combs aka Diddy. Zdroj: Gareth Cattermole/Getty Images

Tým právníků, kteří rappera zastupují, ve středu vydal prohlášení, v němž obvinil vládu z organizování pomlouvačné kampaně proti Diddymu, uvádí Variety. Narážejí v něm mimo jiné na uniklé video z hotelové chodby z roku 2016.

Právníci přímo obvinili vládu z úniku videa do CNN. Pro svá tvrzení však neposkytli žádné důkazy a CNN se k věci odmítla vyjádřit. Americký státní zástupce toto tvrzení vyvrátil s tím, že pro něj neexistuje žádný faktický základ. 

Doporučeno
Nejlepší true crimes, které teď najdeš na Netflixu ve stylu Dahmera a Menéndezových Nejlepší true crimes, které teď najdeš na Netflixu ve stylu Dahmera a Menéndezových 10. října 2024 v 13:00
Domů
Sdílet
Diskuse