Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Vyzkoušej klub Refresher+ už od 0 Kč 😱
10. října 2024 v 15:01
Čas čtení 1:02
Jela Vážanová

Nový beauty trend válcuje TikTok. Vyzkoušela ho dokonce i Taylor Swift

MÓDA TAYLOR SWIFT
Uložit Uložené

Festivalová sezóna sice skončila, ale vždycky se najde nějaká zvláštní příležitost nebo večírek, kde můžeš svůj vzhled posunout na nový level. Aspoň to tvrdí nový virální trend.

Třpytivé „pihy“ jako součást každodenního stylingu? Podle množství lidí, kteří tento nový beauty trend sdílejí na TikToku, se to zjevně stává realitou. Novinka se stala ještě virálnější poté, co ji vynesla Taylor Swift na zápase svého přítele Travise Kelceho.

Taylor Swift
Zdroj: Getty Images / Jamie Squire

Třpytivé pihy od značky Fazit se na TikToku staly tak ikonickými, že podle mnohých nesmí chybět v žádném party outfitu. Fanoušci a fanynky jsou v posledních týdnech trendem doslova posedlí. Navíc to není ani moc drahé, třpytky vyjdou v přepočtu na nějakých 400 korun.

Doporučeno
Taylor Swift darovala pět milionů dolarů na pomoc po hurikánech Taylor Swift darovala pět milionů dolarů na pomoc po hurikánech 10. října 2024 v 10:48
@kaylaleekane Schovej si to na příští festival nebo koncert! ✨🪩🫶 @joy 🧚🏼‍♀️ Pihy od @Fazit - odolné proti potu a vodě. Vydrží až 3 dny! seženete je v @Urban Outfitters - odkaz v bio! Nebo na jejich webu 🫶 #sparklefreckles #festivalmakeuplook #festivalready #portolafestival ♬ originální zvuk - Kayla Kane

Kromě laviny pozitivních recenzí zakladatelku tohoto malého podniku Aliet Buttelman potěšilo, že její nápad ocenila i uctívaná americká zpěvačka. Na svém TikToku sdílela video o tom, jak ji to dojalo.

@aliettbutts POV jsi zakladatelka malého podniku a @TaylorSwift má na sobě tvou značku @Fazit glitter freckles Im DYING #fazit #fazitbeauty #zakladatelka #taylorswift #chiefs #traviskelce ♬ originální zvuk - Aliett

Zakladatelka pro WWD uvedla: „Za posledních 12 hodin se prodeje a návštěvnost stránek zvýšily o více než 1000 procent. Urban Outfitters včera vyprodal a nyní se nám ozývají všichni prodejci.“

O několik hodin později však čísla vyskočila ještě více a na dotaz TMZ reagovala, že prodej vzrostl o 2 500 procent, a že její tým „pracuje nepřetržitě, aby udržel krok s poptávkou“. Zdá se tedy, že vliv Taylor Swift přesahuje rámec inspirace mladých žen i do oblasti drobného podnikání a podnikání.

Domů
Sdílet
Diskuse