Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
14. března 2015 14:27
Čas čtení 0:00
Ondřej Jarůšek

Mačetový zabiják v hokejové masce Jason Voorhees bude hratelnou postavou v Mortal Kombat X

TECH
Uložit Uložené

Filmový sériový vrah Jason Voorhees byl uveden jako další hratelná postava v nadcházejícím titulu Mortal Kombat X. S dalšími extra bojovníky bude k dostání v podobě DLC The Kombat Pack.

Milovníci kultovní filmové série Pátek třináctého si v nejnovějším pokračování brutální mlátičky Mortal Kombat přijdou na své. Vývojáři z NetherRealm Studios společně se společností Warner Bros., která titul vydává, veřejnosti oznámili, že hráči budou mít příležitost si ve hře zahrát za legendární hororovou postavu, Jasona Voorheese. Ovšem jak již bývá zvykem, takové exkluzivní možnosti nejsou zadarmo. Jason Voorhees bude součástí placeného stažitelného balíčku The Kombat Pack, který bude obsahovat nové skiny a celkem 4 bojovníky, z nichž jedním je právě vrahoun Jason. O těch dalších toho tvůrci příliš neprozradili. Víme jen to, že dvě ze zbylých postav by měly být klasickými bojovníky z dřívějších dílů série a ta poslední bude neznámá hostující postava z jiné hry.   

Mortal Kombat X vychází na PC, Xbox One a PS4 14. dubna (apríl) 2015 a později v červenci (júl) také na PS3 a Xbox 360. Hráči k předobjednaným titulům dostanou zdarma jako hratelnou postavu ikonické čtyřruké monstrum jménem Goro.  

Domů
Sdílet
Diskuse