Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
20. května 2015 13:20
Čas čtení 0:00
Peter Hlavička

A$AP Rocky na tripe s klipom Love, Sex & Dreams z albumu A.L.L.A.

HUDBA
Uložit Uložené

Rocky má očividne opäť v pláne odhaliť polovicu songov zo svojho nového albumu At.Long.Last.A$AP ešte pred jeho releasom, nakoľko posiela opäť nový track menom LSD a rovno aj s klipom...

Rocky má očividne opäť v pláne odhaliť polovicu songov zo svojho nového albumu At.Long.Last.A$AP ešte pred jeho releasom, nakoľko posiela opäť nový track menom LSD a rovno aj s klipom, z ktorého sa ti môže trocha zatočiť hlava. Samotný názov si síce vysvetlil po svojom ako: Love, Sex & Dreams, no aj tak sa pochopiteľne točí všetko najmä okolo LSD. Rovnako ako na tripe sa totiž aj v tomto klipe dočkáš niekoľkých vĺn, u ktorých platí, že každá nová je lepšia, ako tá predošlá a nesmie chýbať ani veľa eufórie. Samotný vizuál bol natočený pod taktovkou Rockyho AWGE Film s režisérom, Dexterom Navym, ktorý už asi lepšiu robotu ani spraviť nemohol a aby toho nebolo málo, o svetovú premiéru klipu sa nepostarala A$AP Mob ani AWGE ale prekvapivo Based God Lil B, ktorý na svojom Twitteri odhalil link ako prvý. Z albumu A.L.L.A. už máme vonku Multiply, LPFJ2, M's, Everyday, What's Beef a s najnovším LSD by si tak mal Rocky na 2. jún pre istotu odložiť ešte nejaké esá do rukáva.

A$AP Rocky na tripe s klipom Love, Sex & Dreams z albumu A.L.L.A.
A$AP Rocky na tripe s klipom Love, Sex & Dreams z albumu A.L.L.A.


Domů
Sdílet
Diskuse