Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
7. června 2015 v 14:20
Čas čtení 0:00
Martin Mičuda

Dubajská policie hlásí další exkluzivní přírůstek, 750koňový Lykan Hypersport za 3,4 milionu $!

TECH DUBAJ
Uložit Uložené

Exotický vůz, který sklidil slávu v nejnovějším Fast & Furious. Momentálně bude sloužit v Dubaji jako další policejní klenot.

Do vozového parku dubajské policie momentálně přibyl další exkluzivní kousek. Jak již s odstupem času víme, v bohaté policejní flotile tamních úřadů již evidujeme například Aston Martin One-77, Audi R8 V10, Bentley Continental GT, Bugatti Veyron, BMW M6 Gran Coupé, Chevrolet Camaro, Lamborghini Aventador, Ferrari FF, Ford Shelby Mustang Roush, Lexus RC-F, McLaren MP4-12C, Mercedes-Benz SL 63 AMG, Mercedes-Benz SLS AMG, Nissan GT-R či Brabus B63S-700 Widestar. Tentokrát se mezi tyto krasavce začlenil i supersport Lykan Hypersport arabské automobilky W Motors, který mimo jiné zazářil i ve filmu Fast & Furious 7. Pod kapotou exotiky s cenovkou přibližně 3,4 milionu $ se nachází přeplňovaný 3,7litrový řadový šestiválec od značky RUF s výkonem až 750 koní a točivým momentem 960 N.m.

Připomeňme, že i tato exkluzivitka nebude sloužit k pronásledování zločinců či výtržníků, ale především na prezentování bohaté země. Zařadí se tak ke zbytku policejních skvostů, které jezdí výhradně kolem letiště a míst s velkým počtem zahraničních turistů, aby Dubaj takto ukázal světu, jak úspěšně zvládl svou dluhovou krizi. Jak tvrdí samotní policisté, kteří mají to štěstí a byli jim přiděleny tyto oře, jejich práce nabývá jiný rozměr, neboť obyčejně když lidé vidí policii, nevyčaruje jim to takový úsměv a zaujetí jako v případě, kdy spatří policejní vozidlo za těžké peníze. Zejména pro turisty je tento fakt opravdu nevídaný, proto si tyto kousky fotí, snaží se komunikovat s policisty osobně a následně svůj zážitek sdílejí na svých sociálních sítích.

Dubajská policie hlásí další exkluzivní přírůstek, 750koňový Lykan Hypersport za 3,4 milionu $!

Domů
Sdílet
Diskuse