Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
22. června 2015 11:52
Čas čtení 0:00
Peter Hlavička

Selena Gomez hudebně dospěla po boku A$AP Rockyho

HUDBA
Uložit Uložené

22letá herečka, zpěvačka a filantropka v jednom, Selena Gomez, kterou můžeš pravidelně vídat i v kolekcích divize adidas NEO, se opět jednou rozhodla vedle filmů rozjet i svou hudební kariéru...

22letá herečka, zpěvačka a filantropka v jednom, Selena Gomez, kterou můžeš pravidelně i v kolekcích divize adidas NEO, se opět rozhodla vedle filmů rozjet i svou hudební kariéru, ale tentokrát s mnohem vyspělejším zvukem. Selena už totiž má na kontě několik alb po boku pop-rockové kapely Selena Gomez & the Scene a taktéž i sólo album Stars Dance, které se však kvůli otřepaným elektronickým songům nedočkalo velkého úspěchu. Ze svých projektů se však očividně poučila a dnes nám tak servíruje novinku v podobě songu Good For You, který ji prezentuje v daleko vyspělejší poloze. K celkovému dojmu přidává i featuring od harlemského miláčka, A$AP Rockyho, který se sice lyricky nijak extra neodvázal, ale doufejme, že Selena u něj pochopila, jakým směrem by se měla ubírat její tvorba. Samotnou spolupráci již teasovala několik dní dopředu a kromě songu tak stihla odhalit i část videoklipu, kterého bychom se mohli dočkat v celé délce již brzy.

Selena Gomez hudebně dospěla po boku A$AP Rockyho
Domů
Sdílet
Diskuse