Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
4. července 2015 12:56
Čas čtení 0:00
Martin Mičuda

Deadmau5 ukázal nové Lamborghini! Má 610 koní a jmenuje se Purracan, čímž se nepřímo mstí Ferrari

TECH
Uložit Uložené

610koňový Huracán LP610-4 přibyl do garáže známého producenta, přičemž v duchu jeho tradic má nový oř i své jméno.

Deadmau5, známý to DJ z Kanady, jehož pravé jméno zní Joel Zimmerman, není ve své branži žádným nováčkem, a to platí i v případě jeho záliby v rychlých autech. Pokud jde právě o ně, nejznámější z jeho bohatého vozového parku bylo pověstné Ferrari 458 Spider. To proslavil však až poté, co ho oblékl do fólie ve stylu virálního videa Nyan Cat a jeho vzory posel i vnitřní detaily. Celkovou osobitost dorazil nápisem Purrari, kterým docílil to, že této 458 už nikdo jinak neřekl. No ale hlavně tím pádem vystřídal klasické štítky Ferrai, a to už očividně neunesli kompetentní z Maranella. Jak už jsme vás totiž minulý rok informovali, deadmau5 byl kontaktován samotnou automobilkou s výzvou, že pokud nedá ze 458 dolů známý wrap, včetně odstranění koberečků a všech detailů, podnikne proti jeho osobě právní kroky. Jelikož deadmau5 nekladl odpor, internet zaplavily fotografie, jak se italský supersport vrací v čase a z blankytně modrého Purrari byl celý wrap stáhnut a stejný osud postihl i vzpomínané nápisy.

Krátce nato se objevily spekulace o prodeji a následné koupi nových vozidel. Horkým kandidátem bylo zejména konkurenční, nové 610koňové Lamborghini Huracán LP610-4, na nějž, kromě jiných, nakonec přeci jen padla volba, což potvrzuje Instagram známého producenta. Ten hovoří o tom, že jeho nový přírůstek v garáži nese loga rozzuřeného býka. Zároveň ho osadil značkami s nápisem Purracan, čímž tedy deadmau5 už svému Lambu s V10 stihl dát i jméno. Jak je už pro tohoto Kanaďana zvykem, inspiraci bere v říši zvířat, ale jedním z jeho dalších důvodů, proč vybral tuto předívku je i krok, kterým se chce pomstít Ferrari. Původně totiž říkal, že jeho budoucí Huracán se bude volat Purrican, ale jménem Purracan odkazuje na předešlé Purrari více a jak sám naznačil, provokovat ho baví. Ostatně, samotné Lamborghini si v době, kdy přišla výzva od Ferrari, dělalo srandu o tom, že pokud sáhne po vozidle této značky, rádi mu vyjdou vstříc a proti jeho dodatečným úpravám nebudou nic namítat. Nechme se proto překvapit, jakým směrem se jeho fantazie ubere tentokrát, omezovat ho už nikdo nebude.

Some say, legends never die.... (to be continued...)

Fotka zveřejněná uživatelem deadmau5 (@deadmau5),


Domů
Sdílet
Diskuse