Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Vyzkoušej klub Refresher+ už od 25 Kč 😱
13. července 2015 v 17:51
Čas čtení 0:00
Viktor Kniš

Čtyři backflipy během jediného skoku na BMX? Díky bláznům z Nitro Circus realita

SPORT
Uložit Uložené

Překonat strach a přenést se přes předešlé nepovedené pokusy muselo být náročné, ale jezdec se přesto rozhodl vytyčeného cíle dosáhnout.

Kluci z Nitro Circus, kteří cestují po světě a zkoušejí ty nejnebezpečnější kousky na dvou kolech, se tentokrát rozhodli překonat světový rekord v počtu backflipů na adekvátně přizpůsobeném skoku. Předchůdci se podařilo otočit ve vzduchu třikrát, což však našim dvěma odvážlivcům nestačilo a donutilo je dokonce postavit šest metrový skok, na kterém by mohli přidat další backflip. Jed Mildon spolu s parťákem zkoušeli rekord překonat i přes četné neúspěšné pokusy, které dokonce uvidíte i ve videu níže. Po nebezpečných pádech však přišel úspěšný pokus v rychlosti zhruba 65 km/h , což je skutečný adrenalin. Jed se tak oficiálně stává prvním BMX jezdcem, kterému se tento kousek v podobě čtyř backflipů podařilo zapsat! A dokonce má stále všechny končetiny.


Toto doma nezkoušejte!

Domů
Sdílet
Diskuse