Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
24. února 2016 15:37
Čas čtení 0:00
Matúš Moravčík

Facebook zpřístupnil alternativy k populárnímu tlačítku „Like“. Co nás všechno čeká?

TECH
Uložit Uložené

Leze vám na nervy, že nemůžete místo palce nahoru používat palec dolů? Tak to se poté nic nezmění. Novinka, se kterou nyní modrá virtuální síť přichází, sice obsahuje alternativní reakce, ale „Dislike“ pořád chybí.

LikeLoveHahaWowSad nebo Angry – od dnešního dne na největší sociální síti přibydou další reakce, jimiž můžeme vyjádřit svůj názor k příspěvkům, fotografiím, videím nebo jinému obsahu, který na Facebooku nalezneme. Doposud jsme na něco takového mohli využít jen jedinou možnost, samozřejmě pokud nepočítáme komentáře, a tou je tzv. palec nahoru, tedy Like. Na blogu sociální sítě přibylo nové oznámení, které o této už dávněji ohlášené novince oficiálně informuje celý svět. Po více než ročním testování a vývoji tak konečně přichází řada na všechny uživatele, přičemž zpřístupnění alternativních reakcí bude zřejmě probíhat postupně, tedy v určitých vlnách, a to dle dané země. Někteří uživatelé mohou mít novinku dostupnou už nyní, jiní si zase budou muset ještě nějakou tu hodinu počkat. Aktualizace se samozřejmě týká i aplikací pro mobilní telefony, kde nastane přesně ta samá změna.

Více vizuálních detailů nabízí GIF obrázek níže. Nové reakce se zobrazí, pokud na notebooku nebo osobním počítači přejedete kurzorem na tlačítko Like. U mobilních aplikací zase stačí tlačítko chvíli podržet.

Facebook zpřístupnil alternativy k populárnímu tlačítku „Like“. Co nás všechno čeká?
Domů
Sdílet
Diskuse