Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
18. března 2016 15:54
Čas čtení 0:00
Dominik Vetrák

Návratu Prison Break se zúčastní kromě Michaela a Lincolna i T-Bag, Sucre či Sára

FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Fox ohlásilo staronové tváře, které se zúčastní závěrečné série Prison Break!

Dobré zprávy se šíří rychle, ty nejlepší zprávy nás přitom ve filmovém a seriálovém světě zastihnou zcela nečekaně. Takový je i případ oživení Prison Break, jehož se dočkáme koncem roku 2016, respektive v roce 2017. Závěrečná série má být bohatá na známé tváře a postavy, které přežily. Po oznámení, že se dočkáme jak Dominica Purcela (Lincoln), tak i Wentwortha Millera (Michael), přišla zpráva, že se vrátí i herci jako například Robert Knepper (Theodore „T-Bag“ Bagwell), Rockmond Dunbar (Benjamin Miles „C-Note“ Franklin), Amaury Nolasco (Fernando Sucre) a Sarah Wayne Callies (Dr. Sara Tancredi). Lepší už to snad ani nemůže být! Myslíte, že se dočkáme i oznámení dalších postav, nebo si Fox nějaké to překvapení nechá až do premiéry?

Návratu Prison Break se zúčastní kromě Michaela a Lincolna i T-Bag, Sucre či Sára


Podle nových informací se nedočkáme prequelu nebo děje zasazeného mezi jednotlivé série, ale přímého pokračování. Víme však, co se stalo (pokud jste Prison Break neviděli, to překvapení vám nezkazíme), a tak se jevilo tak trochu nemožné, aby seriál pokračoval tam, kde skončil. Producenti z Foxu (televizní stanice, kde se budou nové části vysílat) však potvrdili, že skutečně půjde o sequelový příběh, přičemž se počítá s několika dalšími postavami. Přesuneme se sice o pár let dopředu, vše bude ale pravděpodobně logicky vysvětleno. Hrdinové se tedy ještě jednou spojí, aby ještě jednou unikli vládě a všem těm, kteří je chtějí zničit. Není známo, kolik epizod by speciální série měla mít, ale hovoří se o 10-12.

Původní tým producentů ve znamení jmen jako Paul T. Scheuring, Neal Moritz, Marty Adelstein a Dawn Olmstead budou v nové sérii figurovat jako výkonní producenti. Scheuring a bude showrunnerem a i scenáristou. Na další informace si budeme muset počkat. A co vy, jste nadšeni zprávou o obsazení staronových tváří? Minimálně z T-Baga mají asi všichni čtenáři radost, že?

Návratu Prison Break se zúčastní kromě Michaela a Lincolna i T-Bag, Sucre či Sára

Seriál Prison Break naplno představil Wentwortha Millera. Ten ztvárnil postavu Michaela Scofielda, mladého a geniálního inženýra, který se dostane do věznice Fox River, aby odtud vysvobodil svého bratra Lincolna Burrowse (Dominic Purcell). Snad se mnou budete souhlasit, když řeknu, že první série byla skutečně vynikající, ale s každou další šla kvalita seriálu stále níže a níže. Televizní stanice FOX se však rozhodla, že potěší příznivce ještě jednou a přinese na obrazovky limitovanou sérii, která by měla mít uzavřený děj. (SPOILER) Snad už nadobro uzavřen, ale hle, i Michaelova smrt nakonec smrtí nebyla (SPOILER) a tak se klidně může stát, že sledovanost a kvalita bude tak vysoká, až si Fox řekne p další části. Jak to celé vnímáte vy?

Domů
Sdílet
Diskuse