Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Vyzkoušej klub Refresher+ už od 0 Kč 😱
21. března 2016 v 20:16
Čas čtení 0:00
Matěj Toman

Madchild se už tento víkend ukáže v Brně. Celodenní program ale nabízí více než jen koncert

REFRESHER BRNO
Uložit Uložené

Předvelikonoční neděle s Madchildem v Brně je za rohem a my ti přinášíme poslední shrnutí veškerých důležitých informací.

Necelý týden zbývá do prvního mejdanu v produkční premiéře BARS IN BARS, a tak je nejvyšší čas seznámit lidi se vším potřebným. Celé tohle zvěrství se odehraje v brněnské bývalé nádražní hale Malá Amerika v neděli 27. března. Start akce je naplánován už na čtvrtou odpolední, kdy můžeš dojít zhlédnout Grafficon graffiti jam, který bude probíhat přímo v areálu Malé Ameriky, a to v podání 10 writers! Po dobu graffiti jamu se o hudbu stará DJ Strygo.

Madchild se už tento víkend ukáže v Brně. Celodenní program ale nabízí více než jen koncert

Hlavní program poté začíná úderem hodiny desáté. Stage přijdou oficiálně otevřít domácí tanečníci Galactic Empire a BMC, které později vystřídají speciální hosti večera, a to Decko & DJ Lkama. Po Slovácích nastupují v plném složení AK (Sergei Barracuda, Pastor a DJ Bussy) no a půlnoční čas neovládne nikdo jiný než kanadský Madchild. Energii v davu po další 2 hodiny udrží 1210 Symphony DJs Chocolatic a Diskotek a následný after má na starost DJ Fliptyck. Celým večerem provází speaker Pivoth.

16:00

GRAFFITI JAM / DJ STRYGO

22:00

BBOYS JAM

22:30

DECKO & DJ LKAMA

23:00

AK

00:00

MADCHILD

01:00

1210 SYMPHONY

03:00

DJ FLIPTYCK

Ve vzduchu lítá poslední stovka dostupných lístků za cenu 350 Kč. Koupit se dají v brněnském GRAFFICONu na Pekařské 18 nebo na tomto odkaze.

Domů
Sdílet
Diskuse