Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
24. března 2016 10:57
Čas čtení 0:00
Viktor Kniš

Soutěž: Rozdáváme 14 lístků na jedinečnou divadelní live show iluzionisty Radka Bakaláře

REFRESHER
Uložit Uložené

Začátek dubna bude patřit novému formátu Revolution of Magic. Tentokrát ho budeme mít možnost vidět živě v unikátním formátu spolu s taneční skupinou.

Přibližně před rokem jsme vám představili velký talent jménem Radek Bakalář, který patří ve svém oboru bez pochyb mezi ty nejlepší. Už dlouhá léta se věnuje kouzlům, iluzím a všemu neuvěřitelnému, co k tomu patří. Začínal jako většina jeho nevýrazných kolegů, a to v talentové show, kde bylo už tehdy jasné, že je něčím speciální, což dokazovaly i výsledky. Každý talent je třeba rozvíjet a posouvat dál, což Radka dovedlo k rozhodnutí rozjet na svém youtube kanálu vlastní projekt s názvem Revolution of Magic. V tomto okamžiku má již na kontě více než deset pokračování seriálu s velmi atraktivním konceptem.

Do každého natáčení si zavolal jednu známou nezainteresovanou osobnost, tedy většinou šlo o rapové interprety jako Separ, Ektor nebo Vladimir 518, ale nevynechal ani například pěveckou legendu Michala Davida a cizí mu není ani něžnější pohlaví, protože pozvání přijaly také Tina a Celeste Buckingham. Jako každý správný ambiciózní mladý člověk, i Radek si řekl, že by chtěl již tak zajímavý projekt posunout ještě o něco dál a vedlo ho k tomu nejen vlastní přesvědčení, ale také lidé, kteří v komentářích tvrdí, že všechny jeho triky nejsou uměním, ale dokázal je jen díky střihu kamery. A proto přišlo rozhodnutí investovat všechny síly a zorganizovat velké turné, ve kterém budou zúčastnění přesvědčeni o opaku.

Soutěž: Rozdáváme 14 lístků na jedinečnou divadelní live show iluzionisty Radka Bakaláře

Nuže, představení s příznačným názvem REVOLUTION OF MAGIC LIVE 2016 bude ukázkou toho nejlepšího z repertoáru talentovaného Radka, který si pro nás po třech měsících nacvičování připravil našlapanou 90minutovou show. Ta bude zároveň unikátním propojením kouzel a tance, protože kromě něj se na pódiu objeví i taneční skupina Budside. Postupně se objeví v sedmi městech v Česku a na Slovensku, tedy abychom byli konkrétní, pořadí bude následující: Brno, Liberec, Praha, Bratislava, Košice a České Budějovice (dokonce dvakrát). Plánovaná byla i zastávka v Trenčíně, ta však byla bohužel kvůli technickým problémům zrušena.

Soutěž: Rozdáváme 14 lístků na jedinečnou divadelní live show iluzionisty Radka Bakaláře

SOUTĚŽ

Jsme velmi rádi, že i my můžeme být součástí tohoto v našich končinách dosud nevídaného projektu a stejně si přejeme, abyste byli jeho součástí i vy. Proto jsme si pro vás připravili soutěž o dva lístky na každou jednu ze sedmi akcí, dohromady tedy 14 vstupenek. Pravidla soutěže jsou zároveň velmi jednoduchá, takže se zapojit může opravdu každý. Stačí, když nám na mail [email protected] zašlete správnou odpověď na otázku: Kolik dílů Revolution of Magic bylo dosud natočených a přidáte město, ve kterém byste chtěli live show vidět. Dva dny před každou zastávkou vybereme dva výherce, které budeme zpětně kontaktovat s instrukcemi, a tak je důležité, abyste byli připraveni odpovědět nám co nejdříve.

Radek si pro vás připravil i krátké video, které výtečně charakterizuje všechno, co jsme měli možnost vidět a jak bude vypadat REVOLUTION OF MAGIC LIVE.

Domů
Sdílet
Diskuse