Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
14. dubna 2016 10:47
Čas čtení 0:00
Dominik Vetrák

Jared Leto se vžil do Jokera až příliš. Hercům ze Suicide Squad poslal použité kondomy, anální kuličky, potkana nebo mrtvé prase

FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Tomuto říkáme vžití se do role.

Všichni dobře víme, jak vážně bral roli Jokera Heath Ledger. Zdá se, že ani Jared Leto to nebere jako obyčejnou výzvu. Kromě toho, že je údajně jako Joker skvělý a poskytl další originální charakter a náhled do jeho mysli, stejně jako chování (určitě nečekejte, že se snažil napodobit Ledgerův výkon nebo postavu), snažil se vžít do role skutečně do detailů. I proto se rozhodl, že bude vhodné obdarovat většinu hereckých kolegů ze Suicide Squad.

Tyto zprávy se začaly šířit ještě v minulém roce, kdy se na internetu objevily historky o tom, že na společný stůl pro herce nechal bodyguardem přinést mrtvé prase. O něco později daroval Willu Smithovi (Deadhost) skutečné náboje, Margot Robbie (Harley Quinn) živého černého potkana a Jayi Hernandezovi (El Diablo) zase poslal záhadný balíček. Potkan Margot Robbie nakonec skončil v rukou Guillerma del Tora.

Jared Leto se vžil do Jokera až příliš. Hercům ze Suicide Squad poslal použité kondomy, anální kuličky, potkana nebo mrtvé prase
Zdroj: Guillermo del Toro

Tam ale seznam překvapení od Jareda zdaleka nekončí. Will Smith, Margot Robbie a Adewale Akinnuoye-Agbaje (Killer-Croc) dostali mnohem nepříjemnější dárky, než tomu bylo před pár měsíci. Nyní zašel Jared Leto ještě dále, jelikož jim věnoval použité kondomy a anální kuličky.

„Udělal jsem mnoho věcí, abych docílil dynamického nástupu a chemie postavy, abych vytvořil element překvapení, spontánnosti a abych zboural jakékoliv bariéry, které by tam mohly být. Joker je osoba, která moc nerespektuje osobní prostor a také nezná hranice,“ vyjádřil se Jared Leto.

„Jared se stal naplno Jokerem. Pravidlem je – nikdy se nestaň Jokerem naplno. Tu postavu nehrál, fakt se jí na jistý čas stal a... trochu nás rozrušil,“ řekl zase Will Smith.

I Margot Robbie častokrát nevěděla, co ji čeká. Také nám bylo řečeno, že zdaleka nevíme o všech věcech, které svým kolegům Jared daroval. Chvílemi se až báli, aby mu opravdu nepřeskočilo. To se ale naštěstí nestalo a všichni odešli z natáčení Suicide Squad zdraví a spokojení. Momentálně se film nachází ve stádiu post-produkce, ale zároveň probíhají dotáčky, které by měly trvat až tři týdny. Prvotně se spekulovalo o tom, že Warner Bros. chce do filmu přidat více humoru a zpřístupnit ho tak širšímu publiku, herci a sám režisér David Ayer však mají jiný názor. Warner je údajně se snímkem spokojeno a režisérovi dovolilo na jeho žádost natočit pár dalších scén, které ve filmu chtěl mít. Jak sám říká, žádný tvůrce si po dokončení/skončení natáčení neřekne, že vytvořil dokonalé dílo. Málokdo má ale šanci si ho ještě dodatečně upravit. Více o Suicide Squad naleznete v tomto vlákně. Premiéra nás čeká už 5. srpna.

Domů
Sdílet
Diskuse