Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
12. května 2016 11:27
Čas čtení 0:00
Jakub P.

Internet je pohoršený fotkou z nejnovější kampaně Calvin Klein. Prý je sexistická a připomíná materiál pro pedofily

ZAJÍMAVOSTI
Uložit Uložené

Záběr zespodu na pózující Klaru Kristen, který odhaluje její kalhotky i okolí intimní oblasti, vyvolal na internetu vlnu pohoršení.

Pravděpodobně jsi u nás zachytil článek o nejnovější kampani na spodní prádlo Calvin Klein, která posunula hranice série I in #MyCalvins do trochu odvážnějších vod a to i díky citelnému sexuálnímu podtónu téměř všech přítomných záběrů. Tato reklama vyvolala jak u nás, tak i po celém světě smíšené reakce, ale je třeba říci, že v mnoha případech převažovaly ty negativní, hlavně co se týče jedné speciální fotografie. Když se na Instagram Calvin Klein dostala fotka herečky Klary Kristen, která je zhotovena zespodu a zachycuje primárně vnitřek jejích stehen, lidé okamžitě reagovali pohoršeně a značce to dali pořádně pocítit. V komentářích se nejčastěji objevovala slovní spojení jako materiál pro pedofily (ačkoli má Klara 22 let, vypadá na podstatně méně), přehnaně sexistické, zacházející i k hranicím porna, no a odnesli si to i lidé z marketingu, kteří podle mnohých zašli v tomto případě až příliš daleko. Jaký je tvůj názor? Měly by se takové reklamy stopnout, nebo je to v pořádku, když s tím souhlasila samotná zobrazená plnoletá osoba?

Stačí, když klikneš na komentáře a celá sbírka se ti zobrazí.

Take a peek: @karate_katia, photographed by @harleyweir for the Spring 2016 advertising campaign. #mycalvins

Fotka uverejnená používateľom Calvin Klein (@calvinklein),


Domů
Sdílet
Diskuse