Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
2. června 2016 v 16:50
Čas čtení 0:00
Matúš Moravčík

Nejoblíbenějším smartphonem USA není iPhone. První místo patří phabletu Samsung Galaxy Note 5

TECH IPHONE SAMSUNG
Uložit Uložené

Jižní Korea je pro Američany jednoduše na nejvyšší příčce.

Pokud bych měl dnes zmínit jedinou ikonu technologického průmyslu Spojených států amerických, byl by to bezpochyby gigant Apple. Elektronické produkty s logem nakousnutého jablíčka tam milují díky abnormálně vysokému patriotismu asi úplně všichni, a proto by jen málokoho někdy napadlo, že je v otázce oblíbenosti domácích spotřebitelů překonají jihokorejské kousky a ještě i od jednoho z největších rivalů amerického výrobce. Samsung z toho samozřejmě vytěží i obrovskou mediální pozornost, takže si může mnout ruce na další nemalé zvýšení popularity. Uvidíme, jaká bude situace po představení obou novinek, které se odehraje už v tomto srpnu a září.

Jak vyplývá z nedávno zrealizované národní ankety ACSI, loni představený Android phablet (obrovský smartphone) Galaxy Note 5 s inteligentním stylustem S Pen získal až 86 bodů ze 100. Hned za ním se ocitl také phablet iPhone 6s Plus (85/100) a na třetím místě Galaxy Note 4 spolu s Galaxy S6 edge+ (84/100).

Domů
Sdílet
Diskuse