Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Refresher Česko
Otevřít v aplikaci Refresher
Stáhnout
X
8. června 2016 21:40
Čas čtení 0:00
Tomáš Macho

Simulátor ženského orgasmu přišel na Android. Apple jej ze svého obchodu raději vyloučil

TECH ANDROID IPHONE
Uložit Uložené
Citlivý obsah
Článek může obsahovat:
  • produkty a služby určené pro osoby starší 18 let
  • sex, nahotu a jiný nevhodný obsah
  • násilí, krev nebo obsah nevhodný pro citlivé povahy
mám nad 18 let (zobrazit obsah)
zpět na hlavní stránkuZpět

Apple dal aplikaci ban. Na Androidu ji však můžete hrát i nadále.

Prorazit s aplikací v dnešní době tak, aby o ní psala snad všechna média, už vůbec není jednoduché. Měli jsme tu šílenství v podobě Flappy Bird a jiných "rychlokvašek a zároveň vysoce návykových her, avšak vedle záchodových titulů rádi píšeme i o skvělých hrách, které vás neomrzí už po pár minutách. Tentokrát však jde spíše o zajímavý koncept než o něco, co byste bez přestání hrávali ve dne i v noci.
 
Po simulátoru kozy či chleba přichází simulátor ženského orgasmu nebo i La Petite Mort od vývojářského studia Lovable Hat Cult. Autoři ho popisují jako abstraktní erotický hudební simulátor, který nezobrazuje nahotu, avšak po zvukové stránce a z hlediska ovládání se hra až příliš přibližuje uspokojování ženského pohlaví, což zřejmě naštvalo inženýry v Cupertinu když jim to manželky přikázaly hrát a hru definitivně vyřadili z obchodu s aplikacemi.
 
Podstatou appky není nic jiného, ​​než tažení prstu po vypixelované ploše za doprovodu neobvyklých zvukových efektů. Žádné skóre ani postup do vyššího levelu, jediné, co se vám odemkne, budou nové "zkušenosti" založené na vašich předchozích pohybech. Podaří se vám zatancovat prstem na obrazovce displeje tak, aby vám explodovaly reproduktory (a nejen ony)? La Petite Mort vás vyjde na 66 Kč, zda vám však dokáže doručit jedinečný zážitek necháme již na vás.

Simulátor ženského orgasmu přišel na Android. Apple jej ze svého obchodu raději vyloučil
Zdroj: www.theguardian.com
Domů
Sdílet
Diskuse