Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
6. července 2016 11:04
Čas čtení 0:00
Jakub P.

Video ke skladbě Honeymoon od Lany Del Rey se dostalo na internet. Zpěvačka ho vydat neplánovala

HUDBA LANA DEL REY
Uložit Uložené

Někdo si k videu na Honeymoon cestu našel a teď se na něj můžeme podívat všichni.

Pokud sleduješ Lanu Del Rey pozorněji a sleduješ ji i na Instagramu, pravděpodobně ti neušlo, že už dříve natáčela videoklip na titulní skladbu její posledního alba Honeymoon. Přestože byl videoklip úspěšně natočen, na světlo světa se z oficiálního zdroje nikdy nedostal, protože, jak Lana řekla, nic se v něm neděje. Díky jejímu Instagramu jsme ale viděli několik ukázek.
 
V případě, že jsi stále toužil po tom, aby sis mohl prohlédnout celý vizuál, jistá dobrá duše ti do dnes umožní. Nějakou cestou se totiž k tomuto videoklipu dostala a uploadovala ho na YouTube. Délkou sice dosahuje skoro 6 minut, ale Lana měla docela pravdu, příliš toho v něm neuvidíš. Zpěvačka se, využívaje lo-fi efekt, prochází vedle svého bazénu či maluje před zrcadlem a na konci leží v trávě. Její příjemný zpěv pocity ale vylepšuje, a tak si klip na Honeymoon prohlédni níže.

Domů
Sdílet
Diskuse