Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
16. července 2016 12:50
Čas čtení 0:00
Matúš Moravčík

Konečně! Mobilní hit Pokémon GO je již oficiálně dostupný pro české i slovenské hráče

TECH ČESKO SLOVENSKO
Uložit Uložené

Pokud ses dosud neoficiální možnosti stranil, tak čekání konečně skončilo.

Šílenství kolem novinky od vývojářského studia Niantic a Pokémon Company ani zdaleka nekončí, právě naopak - obrovský mobilní hit Pokémon GO konečně přichází i do českého a slovenského Google Play a App Store. Dosud jsme měli k dispozici jen pár možností, které nám hru umožňovaly získat alternativním, ale zároveň dost nebezpečným způsobem. Nyní však můžeme začít lovit i trénovat malé virtuální příšerky bez zbytečně komplikované instalace a jakýchkoliv obav, že by nám hrozil ban nebo by náš smartphone infikoval potenciálně nebezpečný malware.
 
Pokémon GO je sice k dispozici zdarma, nabízí však takzvané in-app nákupy, které přijdou vhod zejména líným hráčům. Přes dodatečné mikrotransakce jsou tedy v nabídce PokéCoiny, jinými slovy jakési virtuální peníze sloužící na pořízení cenných předmětů včetně často zmíněných návnad (Lure Module). Pokud hru ještě někdo dobře nezná a tudíž neví, jak začít, respektive nemá přehled v jednotlivých pojmech, více informací či tipů najde v našem obsáhlém článku. Odkaz na získání oficiální verze Pokémon GO do Android zařízení najdeš zde a odkaz pro iOS zařízení zase zde. Ze začátku se ale mohou objevit menší problémy s instalací nebo přetíženým serverem, takže to chce trošku trpělivosti.

Konečně! Mobilní hit Pokémon GO je již oficiálně dostupný pro české i slovenské hráče
Zdroj: www.youtube.com
Domů
Sdílet
Diskuse