Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
25. července 2016 9:17
Čas čtení 0:00
Dominik Vetrák

Nostalgický trailer z pokračování Prison Breaku odhaluje plány Michaela Scofielda na útěk

FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Prison Break se na jaře 2017 vrací na naše obrazovky.

Čekali jsme nový trailer, a ten jsme i dostali. Nejprve si však něco povězme i o prvním klipu. V něm vidíme Michaela Scofielda plánovat útěk z další věznice, ve které se ocitl. Nevíme jak, nevíme proč a nevíme ani, jak se o něm dozvěděl jeho bratr a T-Bag, v každém případě se musí dostat ven, což se mu zřejmě i podaří. Níže přikládáme slíbenou scénu a zde se zase dozvíte vše potřebné o návratu kdysi skvělého seriálu. 

A teď už šup šup k novému traileru. Nenechejte se zmást začátkem, po čase se začnou objevovat celkem nové záběry a musíme podotknout, že to vypadá lépe, než po prvním traileru. Více akce, více plánovaní útěku, více Michaela...jednoduše více všeho, co dodává oživení Prison Breaku potřebnou šťávu. Bude zajímavé vidět, jak se bratři opět střetnou, mnozí z nás jsou již určitě zvědaví, jak dokázal Michael přežít finále a co vše se od té doby událo. Nemáme informace, zda se stále natáčí, ale samotná produkce byla na chvíli pozastavena, když se představitel Lincolna Burrowse, Dominic Purcell, nepříjemně zranil. Spadla mu na hlavu kulisa a on mohl být rád, že to přežil. O tom ale najdete více informací zde

Kromě výše vzpomínaných se vrací i herci, jako například Robert Knepper (Theodore „T-Bag“ Bagwell), Rockmond Dunbar (Benjamin Miles „C-Note“ Franklin), Amaury Nolasco (Fernando Sucre) a Sarah Wayne Callies (Dr. Sara Tancredi). Věříme, že na poslední sérii si autoři dali skutečně záležet. Přece jen, ta první byla nesmírně úžasná, avšak postupně kvalita upadala. Scénáristé jednoduše nedokázali udržet se seriálem krok a každou další sérií šli stále hlouběji a hlouběji ke dnu. Tentokrát však měli dostatek času na vytvoření uceleného a skvělého příběhu, stejně jako tomu bylo v první sérii. 

Nostalgický trailer z pokračování Prison Breaku odhaluje plány Michaela Scofielda na útěk
Zdroj: Fox

Producenti z Foxu (televizní stanice, kde se budou nové díly vysílat) už dávno potvrdily, že půjde o sequelový příběh, přičemž se počítá s několika dalšími postavami. Přesuneme se sice o pár let dopředu, vše bude ale pravděpodobně logicky vysvětleno. Hrdinové se tedy znovu spojí, aby ještě jednou unikli vládě a všem těm, kteří je chtějí zničit. Není známé, kolik epizod by speciální série měla mít, nicméně hovoří se o 10-12. S vysíláním by se mělo začít začátkem roku 2017. 

Nostalgický trailer z pokračování Prison Breaku odhaluje plány Michaela Scofielda na útěk

Domů
Sdílet
Diskuse