Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
28. srpna 2016 20:07
Čas čtení 0:00
Jakub P.

Ruská kráska Irina Shayk vystavuje svoji bravurní figuru na uměleckých černobílých fotografiích

REFRESHER
Uložit Uložené
Citlivý obsah
Článek může obsahovat:
  • produkty a služby určené pro osoby starší 18 let
  • sex, nahotu a jiný nevhodný obsah
  • násilí, krev nebo obsah nevhodný pro citlivé povahy
mám nad 18 let (zobrazit obsah)
zpět na hlavní stránkuZpět

Zářijové číslo italského GQ bude zdobit modelka Irina Shayk, která mimo jiné vypráví o svém ruském původu.

Přítelkyně herce Bradleyho Coopera a světoznámá ruská modelka Irina Shayk se toto září objeví již ve třech významných časopisech. Kromě ruské a japonské verze Vogue vystavila svoji bravurní figuru na odiv i pro italské vydání GQ. Přestože se jedná o úplně jiné fotografie, určitě nám dáte za pravdu, že se na ně dá velmi dobře dívat.
 
Fotograf Mario Sorrenti se v tomto případě vydal osvědčenou uměleckou cestou a vsadil na černobílé záběry. Irina na nich leží či sedí na, respektive před gaučem a její jinak obnažená postava je místy zahalena pouze jemnou látkou. Díky tomu vynikly jisté části Iriny více než ostatní. Smyslnost se Rusce nedá upřít a na svůj účet si může připsat další povedené focení, z jehož výsledku je cítit jak uměleckost tak sexappeal. Pochvalu by se slušelo složit i fotografovi a stylistům, odvádějícím dobrou práci.
 
K oněm záběrům vznikl také rozhovor. Ten s Irinou vedl módní návrhář Riccardo Tisci a zpovídal ji ohledně ruského původu či orientace. Ve 14 letech by prý vyměnila svou levou ruku za to, aby se mohla stát chlapcem. Naštěstí to nikdy neudělala, a tak vyrostla v půvabnou ženu. Když přišlo na zmíněnou otázku toho, zda se Irině líbí kromě mužů i dívky, jednoznačně reagovala, že ne: "I’m Russian: I’m into men, diamonds and caviar." V případě, že umíš italsky, najdeš interview zde a fotky jsou zase níže.

 

//NEW: Irina Shayk for @GQitalia September 2016 issue photographed by Mario Sorrenti. {@Irinashayk #Irinashayk #Model #GQItalia}

Fotka uverejnená používateľom Irina Shayk France (@frenchiri),

 

NEW: Irina Shayk for @GQitalia September 2016 issue photographed by Mario Sorrenti. {@Irinashayk #Irinashayk #Model #GQItalia}

Fotka uverejnená používateľom Irina Shayk France (@frenchiri),

Domů
Sdílet
Diskuse