Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
1. září 2016 15:21
Čas čtení 0:00
Jakub P.

The Black Eyed Peas reagují na smutné dění ve světě novou verzí skladby Where Is the Love?

HUDBA
Uložit Uložené

Na předělané podobě #WHERESTHELOVE se objevují kromě The Black Eyed Peas a Justina Timberlakea i například The Game, Diddy, A$AP Rocky, Nicole Scherzinger a mnozí další.

V roce 2003 vyšla na albu Elephunk od The Black Eyed Peas skladba Where Is the Love?, na níž hostoval Justin Timberlake. Ta pojednává o několika problémech světa, jakými jsou například terorismus, znečištění, rasismus, intolerance a mnohé další. Přibližně třináct let po vydání oné písně se ale některé ze zmíněných obtíží vůbec nezměnily. Navíc se na různých místech světa odehrály incidenty, které si vyžádaly mnoho obětí, nemluvě o jejich dlouhodobějším dopadu. Na mysli máme zejména teroristické útoky či rasové komplikace. Lidé si proto přáli, aby will.i.am, apl.de.ap, Taboo a Fergie opět nahráli zmíněný song, ovšem v novém hávu.
 
Přání nezůstala nevyslyšená, jelikož členové The Black Eyed Peas opravdu Where Is the Love? předělali, přičemž si na tuto novou verzi, titulovalou #WHERESTHELOVE, pozvali hned několik světoznámých hudebních jmen včetně The Gamea, Diddyho, Nicole Scherzinger, A$AP Rockyho, DJ Khaleda, Mary J. Blige, Justina Timberlakea, Jamie Foxxe a dalších. Track je doprovázen černobílým videoklipem, ve kterém se objevují další známé tváře různého původu, což vyjadřuje myšlenku jednoty a vzájemného respektu. Sleduj níže.

 

Pro více informací ze světa urban music sleduj Raporter

Domů
Sdílet
Diskuse